Alan Walker med sort maske og dramatisk mørk bakgrunn

Alan Walker spiller på Juleaksjonen

Artisten Alan Walker er en artistene som er med på TV-sendingen som går på TV 2. Se reprisen i dag på TV 2.

- Vi gleder oss til det som blir julens viktigste TV-kveld. Det blir en kveld med underholdning og kjente artister som stiller opp sammen med Røde Kors for å gi barn i nød en mulighet. Til å vokse opp, ha god helse og et verdig liv, sier Robert Mood, president i Røde Kors.

En skikkelig dugnad

Juleaksjonen på TV 2 blir en skikkelig dugnad, der målet er å skaffe flest mulig faddere for Røde Kors. Listen over kjente artister og profiler som stiller opp er lang. Her er noen av de du får møte i kveldens Juleaksjon på TV 2: Gavin James, Lothepus, Thomas Løseth som vant the voice, Eivind Helstrøm og Truels, Hanne Sørvaag, Kurt Nilsen, Christel Alsos og Nils Bech.

Møte med kjente fjes på reiser

Du vil også få muligheten til å se reportasjer der seks kjendiser har vært på reise med Røde Kors til land der nøden er stor. Lothepus har vært i Sør-Sudan, Vendela Kirsebom i Guatemala, Øystein ”Pølsa” Pettersen i Somalia, Hanne Sørvaag i Pakistan, Dora Thoralssdottir i Libanon og Guri Solberg i Bangladesh.

Programledere for kvelden er Guri Solberg, Erik Thorstvedt og Kadafi Zaman.

Bildet viser fra venstre Kadafi Zaman, Guri Solberg, Erik Thorstvedt. Foto: Røde Kors.
Programlederne TV2s Juleaksjon 2017. Fra venstre; Kadafi Zaman, Guri Solberg, Erik Thorstvedt. Foto: Røde Kors.


TV 2 stiller opp i denne Juleaksjonen, der målet er å skaffe flest mulig faddere.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler