Pakistansk jente med rød hjerteformet ball i hendene

Mer enn 6000 nye faddere lørdag kveld – tusen takk!

Juleaksjonen på TV 2 engasjerte mer enn 6000 til å bli Røde Kors-faddere lørdag kveld. Dette betyr at flere barn i nød får en ny mulighet.

Julens viktigste TV-sending, Juleaksjonen på TV 2, rørte og engasjerte over hele landet. Sterke historier, nære møter og mange musikalske høydepunkt bidro til over 6000 nye faddere for Røde Kors. Dette betyr enormt mye for Røde Kors´ arbeid. Røde Kors-fadderne gir barn i nød en mulighet til å vokse opp, ha god helse og et verdig liv.  

- Dette har vært en fantastisk kveld. Jeg sender en stor og ydmyk takk til alle nye og gamle faddere som bidrar til å gi livsviktig hjelp til dem som trenger det aller mest. Midlene fra de nye fadderne skal brukes til å gi barn muligheten til å overleve sine første leveår og få en bedre start på livet. Gjennom våre frivillige over hele verden kommer hjelpen helt fram, sier president i Røde Kors, Robert Mood.

Artister og kjendiser som Alan Walker, Tone Damli, Vendela Kirsebom, Lothepus, Hanne Sørvaag, Øystein «Pølsa» Pettersen, Kurt Nilsen og Emelie Hollow var bare noen av dem som bidro til Juleaksjonen på TV 2. Programledere var Guri Solberg, Erik Thorstvedt og Kadafi Zaman.

Statsminister Erna Solberg kom også innom og ga 10 millioner kroner til Juleaksjonen på TV 2.

Det er fortsatt mulig å melde seg som fadder selv om sendingen er over.Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler