United Influencers samlebilde med grafisk overlegg med juleaksjonen

Følg denne gjengen under sendingen

Bloggerne fra United Influencers stiller opp for Røde Kors Juleaksjonen på TV 2. Du kan følge dem gjennom hele sendingen.

Geeohsnap Portrett
Viral Snapchat Influencer & Content Creator with over 1 million views of his daily stories in Snapchat. Geeohsnap have created content for many of the biggest brands in the world such as Nike, Walt Disney, Gucci, Starbucks, Airbnb, Hyundai, Microsoft, Air France and many more. Today Geeohsnap works as a fulltime Content Creator, Social speaker and Influencer.

Geeohsnap

https://www.facebook.com/geeohsnap/
https://www.instagram.com/geeohsnap/
http://salg.unitedinfluencers.no/en-no/influencers/geeohsnap-1759

Kathrine Sørland Portrett
Kathrine Sørland er en norsk modell, tidligere Frøken Norge og programleder.

Kathrine Sørland

https://www.instagram.com/kathrinesorland/
http://salg.unitedinfluencers.no/en-no/influencers/kathrine-sorland-2803

Joakim Kleven Portrett
Joakim kommer fra Oslo, og jobber som freelance film-regissør og klipper. Han har blant annet laget nettserien Sweatshop for Aftenposten, denne vant Gullruten for ”Beste Reality” i 2015.

Joakim Kleven

http://www.joakimkleven.no/
https://www.instagram.com/joakimkleven/
http://salg.unitedinfluencers.no/en-no/influencers/joakim-kleven-310

Ole Morten Portett
Ole Morten ble kåret til årets pappablogger i 2014, og blogger om hverdagen sammen med barn og kone fra et fars perspektiv. Prosjekt ”pappa-blogg” startet under pappapermen, og hobbyen ble så godt tatt imot at han rett og slett måtte fortsette. Hans humoristiske skildringer av hverdagen er noe enhver forelder kan kjenne seg igjen i.

Ole Morten

https://www.instagram.com/superpapsen/
http://salg.unitedinfluencers.no/en-no/influencers/superpapsen-244

 

 

Tusen takk til Camilla og Tarjei som har bidratt i forkant av sendingen

Camilla Treningsfrue Portrett
Camilla er 36 år bosatt i Oslo, og driver bloggen Treningsfrue. Camilla er gift og har to barn som ofte er med på aktivitetene hun inspirerer leserne sine med. Camilla har mange jern i ilden og driver en blogg med fokus på en aktiv hverdag, med god mat og gøy trening. Innleggene har fine bilder preget av fargerikt tøy og engasjerende humør.

Camilla

https://www.instagram.com/treningsfrue/
http://salg.unitedinfluencers.no/en-no/influencers/treningsfrue-326

Tarjei Bø Portrett
Tarjei Bø Profesjonell idrettsutøver i Norges mest populære TV-idrett, skiskyting. Med 9 gull i OL og VM, og 17 medaljer totalt, er Tarjei en av tidenes fremste skiskytterne. Tarjei er født og oppvokst på gården i Stryn, men er bosatt i Oslo. Han er kjent for å være en hardtarbeidende idrettsutøver med et stort smil og godt humør. I hans kanaler deler han livet i Norge og utlandet - fra harde treningsøkter til sosiale happenings.

Tarjei Bø

https://www.facebook.com/tarjeiboe/
https://www.instagram.com/tarjeiboe/
http://salg.unitedinfluencers.no/en-no/influencers/tarjei-bo-1940

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler