Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Innsamling til Røde Halvmåne i Syria

Daglig Leder Hanne-Gunn Røraas tar i mot bøssene.

Innsamling til Røde Halvmåne i Syria

Skrevet av: Oppland Røde Kors, 19.10.2012

Dag Erik Gjørvad og Kjell Robin Eikreim har stått med bøsser utenfor CC Marten på Gjøvik og fikk samlet inn 447 kroner som går til Røde Halvmåne i Syria.

Dag Erik og Kjell Robin går på IB (International Baccalaureate)linja på Gjøvik Videregående Skole. Det er fint at ungdom engasjerer​ seg for å hjelpe andre selv om de bor langt borte.

Behovet for hjelp er stort, og det ser ikke ut til at voldshandlingene blir mindre, snarere tvert i mot. Det er sivilbefolkningen som lider mest under slike konflikter, og Syriske Røde Halvmåne er den eneste hjelpeorganisasjonen som yter bistand.

Til nå er det samlet inn 1.824.000 kroner til Syria, og Røde Kors er takknemlig for alle bidrag, uansett størrelse. På Korsveien er det også mulig å opprette en elektronisk "innsamlingsbøsse" som man kan koble til egen Facebookside og spre blandt sine kontakter på nettet. "Mange bekker små gjør en stor å" heter det, og her ser vi virkelig at de mange små bidrag gjør det mulig å bidra med betydelige beløp for Syriske Røde Halvmåne.

Aktuelt

Innsamling til Røde Halvmåne i Syria

Sammen om et tryggere Oppland

"Røde Kors er viktig for Oppland, med våre store fjellområder, mange turistdestinasjoner og omfattende reiselivsvirksomhet.

Innsamling til Røde Halvmåne i Syria

Hjelp oss å hjelpe!

Det er akutt behov for mat, vann, helsehjelp og nødly på Filippinene. Vi trenger din hjelp for å hjelpe!

Vil du bli besøksvenn med hund?

Gausdal Røde Kors inviterer til kurs for de som ønsker å bli besøksvenn med hund.

Innsamling til Røde Halvmåne i Syria

Med Røde Kors til Zimbabwe

På spennende oppdrag i Afrika

Innsamling til Røde Halvmåne i Syria

Bruker sin ferie på din trygghet

Mange forbinder frivilligheta i Røde Kors med påskeferien og hjelpekorpsere i fjellet. Ikke glem at sommeren også er høysesong.

Innsamling til Røde Halvmåne i Syria

Svømmer Mjøsa på langs

Stian Vikra (31), opprinnelig fra Haugesund-traktene, svømmer Mjøsa på langs. I dag torsdag startet han fra Gjøvik, rett sør fo...