Publikum foran scene på en rockefestival

Blodfans på Tons of Rock

Sammen med Norges største rock- og metalfestival skal vi skaffe 6666 nye blodgivere. Er du en ekte blodfan, kan du vinne to VIP pass til festivalen i 2023 og samtidig bidra til å redde liv. Bli med!

Ekebergsletta i Oslo 22.-24. juni 2023
Årets festival ble en stor suksess med over 80 000 glade besøkende i strålende vær! Tusen takk til deg som har meldt deg som blodgiver! Du kan bidra til å redde liv med blodet ditt. Rocke noens verden, rett og slett! Bli blodgiver og vinn VIP-pass til Tons of Rock 2023!

Hver eneste dag trenger alvorlig syke og skadde mennesker blod for å overleve. Blod kan ikke lages – det må gis. 

Bli blodgiver og delta her

 

Målet vårt er å rekruttere 6666 nye blodgivere innen 30. november 2022. Under kan du følge med på hvordan vi ligger an. Hver uke oppdaterer vi tallet for nye blodgivere. 

Bli med å fylle denne rockeren med brusende rødt blod!

Om konkurransen

Røde Kors Blodprogram rekrutterer blodgivere til alle blodbankene i Norge. Blodgivere gjør det mulig å redde liv ved alvorlig sykdom og skader. 

Tons of Rock er Norges største rock- og metalfestival dedikert til alt fra den klassiske og melodiøse rocken til tungrock og metal. 

Konkurransen har to deler. Én før og én etter festivalen.

Del 1, mars - juni 2022: Rekruttere nye blodgivere som ønsker å bidra til å redde liv. Da er du med i trekningen av to 3-dagers VIP festivalpass til Tons of Rock 2022 på Ekebergsletta fra 23. til 25. juni.

Del 2, september - november 2022: Deltakere må dokumentere at de faktisk har gitt blod. Da er du med i trekningen av to 3-dagers VIP festivalpass til Tons of Rock 2023.

Konkurranseregler 

Les reglene for konkurransen før du melder deg som blodgiver. Det er viktig at du huker av for at du har lest, forstått og akseptert vilkårene for konkurransen dersom du ønsker å delta. Blodgivning er frivillig og du kan når som helst trekke deg som blodgiver.

  • Deltakere må være minst 18 år og høyst 65 år gamle ettersom dette også er alderskravet for å kunne bli blodgiver. 
  • Deltakere som ikke oppfyller alderskravet, vil ikke bli vurdert ved premietrekning. 
  • Deltakere må melde seg som blodgiver med eget navn. Dette kontrolleres opp mot bilde-ID og personnummer på blodbanken. 
  • Hver person kan bare delta i konkurransen en gang.  
  • Vinneren må selv betale reise-, kost- og losjikostnader forbundet med bruk av premien. 
  • Premien kan ikke byttes mot økonomisk kompensasjon. 
  • Røde Kors og Tons of Rock forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteter, regler og innhold i konkurranseperioden. 
  • Uavhentede premier tilfaller Røde Kors Blodprogram etter 21 dager og vil bli loddet ut blant andre konkurransedeltakere 

Slik deltar du


Del 1:
Meld deg som blodgiver på GiBlod.no innen 10. juni.

Husk at du må huke av for deltakelse i konkurransen når du melder deg som blodgiver og samtykke til at vi tar kontakt med deg i forbindelse med den. Da er du med i trekningen av to 3-dagers VIP festivalpass til Tons of Rock 2022.


Del 2:
Ta bilde av deg selv når du gir blod.

Sannhetens time har kommet! Nå må deltakerne bevise at de er ordentlige blodfans som ønsker å redde liv. Det gjør du ved å ta bilde av deg selv når du er på blodbanken og gir blod.
OBS! Det må være bilde fra en ekte blodgivning! Bruk gjerne våre SnapChat-filtre som er tilgjengelige ved de fleste blodbankene og lagre bildet på din kamerarull.

Del bildet med oss på Instagram Instagram/giblod og tag bildet med #giblod #tonsofrock #blodfan.

Alle som har meldt seg som blodgivere i kampanjeperioden og laster opp bilde fra blodgivning innen 30. november 2022, blir med i trekningen av to 3-dagers VIP festivalpass til Tons of Rock 2023.

Premier

Del 1: To 3-dagers VIP festivalpass til Tons of Rock 23.-25. juni 2022 

Del 2: To 3-dagers VIP festivalpass til Tons of Rock i 2023 


Er du blodgiver allerede?

Målet med kampanjen er å rekruttere nye blodgivere. Hvis du allerede er en fantastisk blodgiver og ønsker å delta i konkurransen, kan du oppfordre familie, venner og kollegaer til å melde seg som blodgiver. Da kan de være med i konkurransen om å vinne to 3-dagers VIP festivalpass til Tons of Rock 2022 og 2023!  

Få nyhetsbrev fra Røde Kors

Når du melder deg som blodgiver, kan du også huke av for nyhetsbrev fra Røde Kors og være med i trekningen av en blodgiversekk med kule ting oppi. 

 

Om Tons of Rock
Hvorfor bli blodgiver?

Bli blodgiver og delta her