Juleaksjonen på TV 2: 6270 nye faddere så langt!

Søndag kveld hadde Juleaksjonen på TV 2 engasjert 6270 til å bli Røde Kors-faddere. Dette betyr at flere barn i nød får en ny mulighet. Tusen takk til alle frivillige i hele landet som har bidratt!

Julens viktigste TV-sending, Juleaksjonen på TV 2, rørte og engasjerte seerne! Vi oppnådde fantastiske 6270 nye faddere! Sendingen ble dermed en suksess på alle måter, ikke minst takket være et yrende liv og engasjement fra mange frivillige over hele Norge, som klarte å skape en stor interesse for sendingen på forhånd.

– Dette har vært en fantastisk kveld. Jeg sender en stor og ydmyk takk til alle nye og gamle faddere som bidrar til å gi livsviktig hjelp til dem som trenger det aller mest. Midlene fra de nye fadderne skal brukes til å gi barn muligheten til å overleve sine første leveår og få en bedre start på livet. Gjennom våre frivillige over hele verden kommer hjelpen helt fram, sier president i Røde Kors, Robert Mood.

Svært mange bidro

Artister og kjendiser som Alan Walker, Tone Damli, Vendela Kirsebom, Lothepus, Hanne Sørvaag, Øystein «Pølsa» Pettersen, Kurt Nilsen og Emelie Hollow var bare noen av dem som bidro til Juleaksjonen på TV 2. Programledere var Guri Solberg, Erik Thorstvedt og Kadafi Zaman.

Statsminister Erna Solberg kom også innom og ga 10 millioner kroner til Juleaksjonen på TV 2.

– Takket være den utrolig flotte responsen fra det norske folk lørdag kveld under Juleaksjonen, kan vi i Røde Kors nå gi enda flere barn muligheten til å overleve sine første leveår og få en bedre start på livet. Tusen takk til alle i organisasjonen som hjalp til med å få et så fantastisk godt resultat, sier en fornøyd prosjektleder i Røde Kors Nina Elisabeth Larsen.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler