Aust-Agder Røde Kors

Aust-Agder Røde Kors er til stede i hele fylket. Gjennom lokalforeningene våre, beredskapsavtaler med kommunene, på asylmottakene, i fengslet og gjennom ferietilbud til barn i hele fylket.

Aust-Agder har Røde Kors 3 000 medlemmer og omlag 900 frivillige. Som frivillig får du kurs, nettverk, mange opplevelser og utfordringer.

Aust-Agder Røde Kors har kontor i Arendal. Her finner du distriktets ansatte som bistår lokalforeningene med administrative, organisatoriske og praktiske oppgaver. 

Besøksadresse: Langbryggen 15, 4 etasje
Åpningstider Kl. 09.00-15.00 man-fre.
Sentralbord telefon: +47- 22 05 40 00

T.O. Arbeidstiden til den enkelte kan variere noe etter frekvensen av kveldsmøter, reiser og oppdrag. Derfor kan det være lurt å ringe og gjøre en avtale om du ønsker en prat eller praktisk hjelp fra en av oss.

Mer om Aust-Agder Røde Kors

Aktuelle saker fra Aust-Agder Røde Kors

Røde Kors-hytta på Hovden, Pomalo 

 

Lokalforeninger:

Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Besøksvenn, Barnas Røde Kors, Kameleonkvinnene, Sykehusguide, Kulturvenn og Frokostkafe.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Beredskapsvakt, RØFF, Barnas Røde Kors og Besøk til innsatte i fengsel.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Besøksvenn, RØFF, Kilandsenteret og Barnas Røde Kors.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Besøksvenn, Barnas Røde Kors, Pantepatruljen og RØFF.
Risør Røde Kors har aktiv besøkstjeneste og et Røde Kors hus som brukes av mange foreninger i byen.
Tromøy Røde Kors er en liten men aktiv forening som ble etablert i 1924. Foreningen har eget hus på Færvik her holdes det medlemsmøte annen hver tirsdag.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler