Kandidater distriktsstyret 2019/2020

Ja, for du er helt sikkert en engasjert og flink person med mange gode kvaliteter.

Vi har en rekke behovsrettede og fine humanitære aktiviteter i våre 20 lokalforeninger her i Buskerud, som krever god ledelse. Gode ledere behøves også på distriktsplan, skal vi finne en god kurs for det totale Røde Kors-arbeidet, og samhandle godt med våre kollegaer i resten av landet.

For å lede alt det gode arbeidet i fylket vårt, og for å finne en god retning for vårt strategiske og langsiktige arbeid, er vi avhengige av et kompetent og tydelig distriktsstyre. Per i dag ledes dette arbeidet av Geir Waaler fra Krødsherad.
Han har med seg gode lagspillere i Kaja Solheim Hansen fra Kongsberg, Jan Arne Øen fra Geilo, Øivind Granlund fra Øvre Eiker, Sølvi Sandengen fra Hurum, Kjetil Frydenlund fra Drammen og Tommy Ødegård fra Lier.

Til vårt årsmøte i mars søkes kandidater til følgende verv: leder, to styremedlemmer og varamedlem for hjelpekorpset.

Om du selv har lyst eller kjenner noen som kunne være egnet og ha tid og lyst til å bli med på dette gode laget, så blir vi glade for en rask tilbakemelding via e-post til valgkomiteen v/ audun.eriksen@modum.kommune.no innen 25. februar.

LM2014 (2) Audun.jpg

Audun Eriksen, leder i valgkomitèen (foto: Jorunn Høgeli Kornerud)

Vi er inne i en spennende tid, med utvikling, nye behov og mer samhandling på tvers, samtidig som vi har gode tradisjoner å i vareta gjennom verdens største humanitære organisasjon.

Vil du være med å påvirke der beslutninger tas?
Har du lyst til å lære mer og delta i interessant styrearbeid?
Ønsker du deg en meningsfylt hobby, hvor du utgjør en positiv forskjell?

Da gleder vi oss til å høre fra deg.