ElgklintenEven

Til Topps i Hedmark 2019

Årets sprekeste og vakreste? Opplev turglede, fellesskap, mestring og masse flott natur sammen med nye venner! Til Topps i Hedmark 2019 går til toppen av Elgklinten på Finnskogen.

Til Topps 2019 var lørdag 9. september. 

 

Turen gikk som en dagstur på Finnskogen. Deler av turen vil gikk på Finnskogleden - helt på grensen mellom Norge og Sverige. Til Topps 2019 ble arrangert i et samarbeid mellom Hedmark Røde Kors, DNT Finnskogen og Omegn og Hamar og Hedmarken Turistforening. Finnskogen har i seg selv et tydelig historisk migrasjonselement.

 

Tilbudet er for ny- eller lengebosatte flyktninger og for alle andre - nedre aldersgrense er 16 år. Begrenset antall plasser.

 

Tre alternative turer

For at flest mulig skal ha mulighet til å gjennomføre turen til toppen er det tre alternative turer med forskjellig vanskelighetsgrad og lengde. Den korteste og enkelste turen er på 4 kilometer, den fineste turen er på 7 kilometer og den sprekeste turen er på 14 kilometer.

 

Den lengste turen går inn i Sverige og kan kreve reisedokument.

 

Transport

Det settes opp busser fra byene Kongsvinger, Hamar og Elverum. Det er også mulighet for egen transport inn i området til samleplass på Kilen skole, Åsnes Finnskog. Oppmøte Kilen skole er kl. 10.00. Alle deltakere må melde seg på - uansett transport.

 

Kongsvinger stasjon           08.30

Hamar Skysstasjon            08.30

Elverum  (Torvet)               09.00

retur ca 18.00 til samme sted

 

Forberedelser

Planlegging, felleskap, pauser, pakking av sekk, mat og drikke, disponering av krefter og turglede er viktige faktorer for en vellykket turopplevelse. Vi oppfordrer til god trening lokalt, bli kjent og øve på å gå tur sammen.

 

Klikk her for å laste ned utskriftsvennlig invitasjon (pdf)

 

Busstransport, turopplevelsen og et enkelt måltid etter turen er helt gratis. Det er begrenset med plasser.

 

Klikk her for påmelding!

Kontakt oss på e-post

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler