Barn leker på stranden ved Røde Kors-hytten kvila i fanafjorden Vis bildetekst
Sommer på Kvila

Velkommen til Kvila

Til leie: Dagutfartsstedet «Kvila» ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser ved Grimseidpollen i Fana.

Omgitt av skog, strand, svaberg og sjø gir Kvila deg mange muligheter for flotte opplevelser for deg og dine. På Kvila kan du tilpasse aktivitetene slik du og gjestene dine selv ønsker. Stedet er mye brukt til vennetreff, konfirmasjon, barnedåp, feiring av runde dager og jubileum. Eiendommen ligger i et boligområde og passer derfor best for deg som ønsker en trivelig dag eller kveld sammen med gode venner i rolige omgivelser. 

Hovedhuset er godt tilrettelagt for bevegelseshemmede med kjørebroer og tilpassede toaletter. Det er adkomst til kai via sti eller vei (for bevegelseshemmede) på nedsiden av eiendommen. 

Plass til alle

Hovedbygningen består av kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn og kjøleskap. Her finner du også alt det du trenger av serveringsutstyr. I spisesalen og peisestuen er det plass til cirka 30 personer i hver del avhengig av hvordan du setter opp bord og stoler. Spisesalen kan også brukes som undervisningslokale og er utstyrt med konferanseutstyr, samt tilgang til internett.

Den store terrassen med hagemøbler og utegrill er et svært populært samlingssted på varme sommerdager. Her er det også plass til ett eller flere små partytelt. 

Hvordan komme til Kvila

Eiendommen ligger cirka 25 minutters kjøring med bil/buss fra sentrum av Bergen. Adressen er Grimseidveien 330. Den korteste veien er innkjøring fra Blomsterdalen. Det er også mulig å kjøre inn via Hjellestad. Det er asfaltert vei helt frem til hovedbygget med egen parkeringsplass for 5-6  biler eller 2-3 minibusser.

Kontakt

Ta direkte kontakt med Kjersti Dalehaug i Bergen Røde Kors for nærmere informasjon om tilgjengelighet, priser og bestilling. Vi kan også formidle kontakt med lokale buss-selskap hvis du trenger hjelp til transport.

Telefon: 412 31 574 

E-post: kjersti.dalehaug@redcross.no