Forside nett 75 år V6

75 års jubileum

Lørdag 16 oktober 2021 fyller Hordaland Røde Kors 75 år.

Den 16 oktober 1946 ble vi samlet til ett Røde Kors distrikt, etter at vi fikk de første lokalavdelingene noen år tidligere.

En 75 årsdag er alltid verd å markere. Kanskje mer enn noen gang er det nå både viktig og verdifullt å kunne glede seg til en frivilligfest av den gode gamle sorten.

Hordaland Røde Kors gleder seg derfor over å invitere deg m/følge til denne 75 års festen.

Når: Lørdag den 16 oktober 2021, kl 1800 – 0100.

Sted: Quality Edvard Grieg Hotel på Sandsli i Bergen.

Last ned hele invitasjonen her

De som husker eller har hørt om 150 års jubileumsfesten for Røde Kors i Norge i 2015, vet litt om hva en kan glede deg til denne kvelden. Vi samarbeider med det samme arrangementsfirma som hjalp oss den gangen, og sammen med artister, musikere og underholdere skal vi alle skape den gode stemningen, slik at dette blir en kveld du vil huske med et smil, i lang tid.

Kvelden byr på hyggelig velkomst, 3 retters jubileumsmiddag, underholdning, dans og gode venners lag. Så langt det lar seg gjøre vil vi tilrettelegge for at grupper sitter ved samme bord.

Prisen for jubileumsfesten er kr 750,- per person, inkl mat, underholdning og dans, men eks drikke.

Ønsker du overnatting fra lørdag til søndag (inkl frokost) er samlet pris for fest og overnatting kr 1295.- per person i dbl rom og kr 1495,- per person i enkeltrom.

Du melder deg på ved å klikke på denne lenken

Påmeldingsfrist:

Vi har plass til mange, men blir det fort fullt gjelder "først til mølla prinsippet". Meld deg derfor på så snart som mulig, og senest den 6. september 2021.

Betaling:

Du betaler enkelt på Vipps til 85622

HUSK å merke innbetalingen "HRK 75 år + FORNAVN og ETTERNAVN".

Påmeldingen blir registrert etter at vi har mottatt både påmeldingsskjema i lenken over og innbetaling på Vipps. Har du ikke Vipps kan du betale inn til vår konto nr. 15037638967

Man får ikke innbetalt deltakeravgift tilbake dersom man melder avbud etter den 1. oktober 2021 eller om man ikke møter.

Antrekk:

Det skal være litt ekstra stas denne kvelden, så kleskoden er "mørk dress".

TRØKK og ledersamlinger:

Samme helg, samme sted, arrangerer Hordaland Røde Kors også en rekke kurs og ledersamlinger.

Skal du delta på TRØKK-kurs eller ledersamling for hhv Røde Kors Hjelpekorps, Røde Kors Omsorg eller Røde Kors Ungdom skal du IKKE bruke denne påmeldingen, da denne kvelden er en integrert del av det andre arrangementet du likevel er / blir meldt på. Info om TRØKK og ledersamlingene blir send ut i siste halvdel av august.

Denne gangen er du ekstra velkommen!

Vi er, forhåpentlig, i ferd med å legge bak oss en krevende periode nå, krevende på så mange måter, personlig, i familien, på jobb og i frivillig virksomhet. Vi trenger, og fortjener, å komme sammen og feire frivilligheten, alt vi har fått til – til tross for pandemien, og alt vi planlegger for tiden som kommer. Vi håper frivillige og medlemmer i Røde Kors, fra hele Hordaland, vil være med. Ta en prat i ditt Røde Kors miljø, legg en plan og reis sammen til hyggelig lag, sammen med hundrevis av andre Røde Korsere. På jubileet i 2015 deltok over 600 gjester på lørdagskvelden. Kanskje blir vi enda flere denne gangen? Velkommen skal dere være, alle sammen.

Spørsmål:

Har du spørsmål til arrangementet er du velkommen til å sende epost til larsatle.skorpen@redcross.no

75 år nettside nede.jpg