Omsorgssamling Nettsider

Omsorgssamling 2020

Vi ser frem til å høre fra vår nye president Thor Inge Sveinsvoll. Det blir også oppdateringer fra landsmøtet og et spennende foredrag med Marco Elsafadi.

Meld deg på omsorgssamlingen her – frist lørdag 7/11 kl. 12:00 

Hele arrangementet foregår i nettmøteprogrammet Teams. Oppstart lørdag 7. november klokken 12:30. Du kan delta i møtet ved å klikke på lenken i Ukeposten uke 45, eller ved å melde deg på med påmeldingsknappen over. Hvis du ikke har en Teams-konto har du mulighet til å skrive inn navnet ditt for å bli med i møtet som gjest. Vi anbefaler alle å teste lenken i forkant (det digitale møterommet er allerede åpent), spesielt dersom du ikke har erfaring med bruk av Teams. Distriktskontoret er tilgjengelig for mailstøtte (david.see@redcross.no) eller evt. støtte inne i teams-møtet fra klokken 11:30. På grunn av økningen i smitte er anbefalingen nå å unngå lokale samlinger og fokusere på å veilede deltakere til å delta hjemmefra. Opptak av samlingen (bortsett fra Marco Elsafadi) blir tilgjengelig i etterkant!

Konsept for omsorgssamlingen
Det blir ikke en felles samling på et stort hotell, slik som normalt. I år ønsker vi å gjøre tre nye ting med omsorgssamlingen: Vi desentraliserer den og digitaliserer. Samlingen blir også helt gratis!

En nedlastbar invitasjon til omsorgssamlingen finner du her.

Program lørdag 7. nov:

Når  Hva
12:30 Catering-lunsj hos enkelte lokalforeninger.
Åpning av samlingen, nytt fra landsmøtet
Hilsen fra ny president i Røde Kors, Tor Inge Sveinsvoll!
Foredrag med Marco Elsafadi!
Foredrag om beredskap
Quiz
16:00 Programmet er ferdig

Den innholdsrike lørdagen vil gå som planlagt, men fagsamlingene på søndagen blir nå dessverre utsatt på ubestemt tid. Korona-situasjonen påvirker kapasiteten og vi prioriterer derfor å gjennomføre lørdagen.
For at flest mulig skal få mulighet til å få med seg omsorgssamlingen, kommer vi til å tilgjengeliggjøre opptak fra lørdagen i etterkant, bortsett fra innslaget med Marco Elsafadi. Etter hvert som vi kommer tilbake til fagsamlingene, vil disse også tas opp. Over tid lager vi på den måten en liten «opptaksbank» med interessante og nyttige videoer som for eksempel kan spilles av på fremtidige lokale medlemskvelder, lokale aktivitetskvelder og så videre.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.