Omsorgssamling Nettsider

Omsorgssamling 2020

Vi ser frem til å høre fra vår nye president Thor Inge Sveinsvoll. Det blir også oppdateringer fra landsmøtet, foredrag med Marco Elsafadi og fagsamlinger.

Du kan delta digitalt og fysisk (hos noen lokalforeninger). Les mer om det under.

Påmeldingsfrist søndag 1. november. Denne fristen gjelder for alle som ønsker å ha mulighet til å delta på fysisk lørdagssamling i regi av noen lokalforeninger. For digitale deltakere blir det mulig å melde seg på etter 1. november, men du er kun garantert plass også her dersom du melder deg på før 1. november. Du trenger ikke å bestemme deg for om du skal være med fysisk eller bare digitalt nå. Vi jobber fortsatt med å avklare hvilke lokalforeninger som åpner for fysiske samlinger i sine lokaler. Meld deg på omsorgssamlingen nå, så kommer vi tilbake til valg mellom fysisk og digitalt, og valg mellom fagsamlinger.

Meld deg på omsorgssamlingen her 

Konsept for omsorgssamlingen
Det blir ikke en felles samling på et stort hotell, slik som normalt. I år ønsker vi å gjøre tre nye ting med omsorgssamlingen: Vi desentraliserer den, digitaliserer og deler samlingen i to dager. Samlingen blir også helt gratis!
Du kan delta på hele omsorgssamlingen digitalt. I tillegg, kan du få mulighet til å delta fysisk på lørdagen. Les videre om dette.

Dag 1: Lørdag 7. november
Lokale samlinger med lokalforeningslokaler som fysiske konferanselokaler for omsorgssamlingen. Det blir lokal catering til lunsj (gratis for lokalforeningene) for alle som melder seg på. Etter dette starter et program som foregår over nett. Lokalforeninger som ønsker dette rigger opp en storskjerm i sine lokaler, med den kapasiteten som er mulig basert på lokale forhold og korona-retningslinjer.

Tentativt program:
Catering-lunsj – valgfri mulighet for lokalt program i regi av lokalforeningen (start kl. 11)
Innledning av samlingen, nytt fra Landsmøtet
Hilsen fra ny president i Røde Kors, Tor Inge Sveinsvoll!
Foredrag med Marco Elsafadi!
Foredrag om beredskap
Quiz
Avslutning innen kl. 16.

Dag 2: Søndag 8. november
Oppstart kl. 10. Fagsamlinger, kun på nett. Alle deltakere må delta via Teams hjemmefra. Vi kommer til å sette opp fagsamlinger hvor frivillige og tillitsvalgte kan velge og vrake fra en liten meny. Eksempel på tema: Migrasjon, BARK, Besøkstjenesten, Landsmøtet og handlingsplaner. Programmet vil være ferdig til klokken 14.

Vi håper og tror at denne måten å organisere omsorgssamlingen vil gi både faglig og sosialt påfyll. Det kan også bli en fin anledning til å samles i lokalforeningens lokaler på en måte som blir veldig billig, både for lokalforeninger og deltakere.

 

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler