BUA Bodø

BUA utlånsordning

Nå trenger du ikke lenger å kjøpe alt utstyr for å komme deg ut. BUA Bodø er et "bibliotek" for fritidsutstyr!

I BUA kan du helt gratis låne det meste du trenger for å komme deg ut på tur eller invitere venner på moro i parken eller i hagen. Vi har både sommer- og vinterutstyr, som tursko, telt, lavvo og primus, langrennsski og skøyter. Og vi har også SUP, kubb, frisbeegolf og andre utendørsspill. Hele utvalget finner du på www.bua.io/bua-bodo

Vi låner ut til alle; privatpersoner, lag og foreninger, skoleklasser eller barnehager. I stedet for å kjøpe alt av utstyr, kan du låne det hos oss. Du finner BUA i Lærmohjørnet - mellom Storgata 11 og 13, rett ved Bodø Røde Kors bruktbutikk. 

Vi trenger også frivillige til BUA, praktiske menn og damer som kan hjelpe oss med å ta vare på utstyret, og til å stå for utlån. Arbeidet foregår når det passer deg, men fortrinnsvis dagtid og lørdager.

Ønsker du eller din bedrift å bli med på laget og støtte BUA Bodø sitt arbeid med å gjøre Bodø til en bra by å bo i, for ALLE? Sjekk ut partnerskapsavtalen vår på BUA Bodø (buabodo.no)

2017 BUA åpning Øystein og Pinnerød
Ordfører Ida Pinnerød overrakte blomster til styreleder Øystein Nystad i Bodø Røde Kors i anledning åpningen av BUA Bodø 31. mai 2017. (Foto: Vera Isachsen)