BUA Bodø

BUA utlånsordning

BUA Bodø er som et bibliotek - for fritidsutstyr! Kom innom og lån utstyr hos oss til ditt neste eventyr. Spar penger og bodplass hjemme. BUA er bra for deg, for lommeboka og miljøet!

I BUA kan du helt gratis låne det meste du trenger for å komme deg ut på tur eller invitere venner på moro i parken eller i hagen. Vi har både sommer- og vinterutstyr, som tursko, telt, lavvo og primus, langrennsski og skøyter. Og vi har også SUP, kubb, frisbeegolf og andre utendørsspill. Hele utvalget finner du på www.bua.io/bua-bodo

Hvem kan låne?

Vi låner ut til alle; privatpersoner, lag og foreninger, skoleklasser eller barnehager. Lag en låne-konto på https://www.bua.no/registrer og oppgi telefonnummeret ditt når du kommer innom.

Hvordan registrerer du deg? 

For å registrere deg trenger du et norsk telefonnummer og en e-postadresse.  Du kan enten verifisere deg via VIPPS, eller ved å skrive inn all kontaktinformasjon, så får du tilsendt en kode på e-post og telefonnummer.  
Har du utenlandsk telefonnummer?  
Kom innom oss, så oppretter vi en gjestekonto til deg! Husk å ha med ID. 

Under 18 år?

Det er 18-årsgrense for å opprette låneprofil hos oss. Barn og unge kan legges som «medlånetager» under foresattes profil. De må ha egen e-postadresse og telefonnummer. Når det er gjort kan de komme og låne uten den voksne til stede! 

Så er det #førstemantilBUA for enkelt å låne utstyr til aktiviteter gratis hos oss, i inntil en uke. 

Hvor finner du oss?

BUA Bodø holder til sentralt i Bodø; i Røde Kors-gården, Storgata 54, i underetasjen til Røde Kors bruktbutikk 

Ønsker du å bidra i vårt arbeid?

Heldigvis er det mange måter å gjøre det på! Vi trenger frivillige til BUA, praktiske menn og damer som kan hjelpe oss med å ta vare på utstyret, låne ut og ta imot innleveringer. Arbeidet foregår når det passer deg, men vi trenger særlig folk i åpningstiden, 11-17 tirsdag-lørdag.

Vi blir glade for nye ideer og samarbeid, og håper akkurat du tar kontakt om du har innspill på utstyr vi trenger eller ideer rundt et samarbeid! Send en e-post til bua@bodork.no 

2017 BUA åpning Øystein og Pinnerød
Ordfører Ida Pinnerød overrakte blomster til styreleder Øystein Nystad i Bodø Røde Kors i anledning åpningen av BUA Bodø 31. mai 2017. (Foto: Vera Isachsen)