Nordland Røde Kors innkaller til årsmøte 31. mars til 2. april 2017

Innkalling til årsmøte i Nordland Røde Kors

Nordland Røde Kors innkaller til årsmøtehelg 31. mars - 2. april 2017. Vi får blant annet besøk av Sven Mollekleiv, og han vil holde et engasjerende innlegg om Røde Kors sin plass i samfunnet.

Årsmøtet holdes på Radisson Blu i Bodø, helga 31. mars til 2. april.

Innkalling til årsmøtet

Påmeldingsskjema (excelskjema)

Merk! Bindende påmelding innen 8. mars.

Sakspapirer gjøres tilgjengelig på Nordland Røde Kors' hjemmeside og sendes til alle delegater i uke 10.

Sakspapirer til årsmøte i Nordland Røde Kors 2017

NB! Det er endringer i programmet som står i årsmøtepapirene. Oppdatert program sendes på e-post til alle påmeldte i uke 12, og deles ut ved ankomst Bodø på selve årsmøtet.

 

Åpent møte med Sven Mollekleiv

090423_sven_mollekleiv_408
President i Norges Røde Kors, Sven Mollekleiv, kommer til Bodø 31. mars.

Sven Mollekleiv har vært President i Norges Røde Kors i snart ni år. I løpet av disse årene har han besøkt lokalforeninger i Røde Kors i Norge og sett betydningen av lokal, frivillig og humanitær kapasitet. Likeså har Mollekleiv vært på reise i Syria hvert år i de seks årene som krigen har vart, og har sett med egne øyne hvordan et humanitært og upartisk Røde Kors og Røde Halvmåne har hjulpet millioner av ofre for denne krigen.

Vi inviterer til åpent møte hvor Sven Mollekleiv vil bruke egne erfaringer for å snakke om et humanitært, engasjert og aktuelt Røde Kors.

Mer informasjon om det åpne møtet kommer.

Møt distriktsrådene og representanter for landsrådene

Hjelpekorps: Vi er så heldig å få besøk av leder for Landsråd Hjelpekorps, Ole Gladsø!

Alle hjelpekorpsere og andre interesserte inviteres til å møte det nyvalgte distriktsråd hjelpekorps og landsrådsleder. Her vil det være mulighet til å komme med gode råd og innspill til deres representanter, samt høre om følgende saker:
•    Hjelpekorpsets rolle i en spennende tid – teknologi, turisme og ekstremvær
•    Kompetansekrav og fleksible løsninger
•    Nødnett

Med forbehold om endringer


Nordland Røde Kors distriktsråd omsorg og representant fra landsråd omsorg, Stine Kolseth; inviterer til åpen dialogtime.

Alle fra lokalråd omsorg  og andre interesserte inviteres til å møte det nyvalgte distriktsråd omsorg og representant for landsråd omsorg.  Sammen tar vi pulsen på humanitære behov i Nordland.

Det er en arena for informasjon og inspirasjon vedrørende  viktige områder for Røde Kors omsorg i tiden som kommer,  samt høre om følgende saker:
•    Migrasjon
•    Oppvekst
•    Besøkstjenesten i endring

Benytt anledningen til å sette fokus på humanitære behov i ditt lokalsamfunn, og hente innspill og inspirasjon fra  andre frivillige.

Med forbehold om endringer

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler