Kart2

Oslo Røde Kors har ny adresse

Fra 13. desember er Oslo Røde Kors på plass i Hausmanns gate 23. Vi gleder oss til å ta imot frivillige, deltakere og ansatte i splitter nye lokaler.

Oslo Røde Kors samler aktiviteter, frivillige og ansatte i ett bygg. Målet er å skape et enda større fellesskap for hele Oslo Røde Kors. I tillegg ønsker vi å være mer synlige, med lav terskel for å komme inn i lokalene våre som deltakere, frivillige og publikum.

Ny adresse – alle er velkomne

De nye lokalene ligger i Hausmannsgate 23, kun noen minutters gåtur unna dagens lokaler. Og 13. desember åpner dørene for alle som vil komme på besøk.

–  Oslo Røde Kors har i et normalår cirka 3800 frivillige. Mange av de møtes jevnlig. Å være mer synlige og tilgjengelige på gateplan med store vinduer og innbydende lokaler er viktig for frivilligheten og deltagerne våre. Vi ønsker at det skal være lav terskel for folk å ta kontakt med oss og stikke innom. Alle er velkomne, sier daglig leder i Oslo Røde Kors, Elin Holmedal. 

Hvordan blir det nye bygget?  

Oslo Røde Kors sine nye lokaler har aktivitetsrom, møterom og kontorplasser i 1 – 4 etasje i Hausmanns gate 23. I første etasjen finner du inngangsparti med resepsjon hvor du får hjelp og informasjon.

Aktivitetstilbudene Fellesverket Sentrum, Norsktrening og Stella kvinnesenter åpner i 1. etasje i de nye lokalene. I tillegg kommer digitale aktiviteter og hjelpekorpsrom i 2. og 3.etasje.

Vi ser frem til å treffe både frivillige og deltakere i nye lokaler fra 13. Desember 2021!