Norsktrening i Tromsø

Norsktrening er en sosial møteplass for mennesker med norsk som fremmedspråk

Bildet viser fire personer fra ulike kulturer samlet rundt et bord. De samtaler om ulike tema. De smiler og er engasjert i samtalen.
Foto: Norges Røde Kors

Status Norsktrening i Tromsø høsten 2020

Norsktrening på Røde Kors-huset tar en pause resten av året på grunn av smittesituasjonen i Tromsø denne høsten. Vi oppdaterer denne siden i starten av januar 2021 med mer informasjon om oppstart av aktiviteten.

Men, fortvil ikke. Alle som ønsker å øve på å snakke norsk kan delta via Bergen eller Oslo Røde Kors sitt digitale norsktreningstilbud.

Bergen

I Bergen foregår den digitale norsktreninga på onsdager kl. 12.00. Lik Facebook-siden deres og få mer informasjon om Bergen sin digitale norsktrening.

Oslo

Lik Facebook-siden til Oslo Røde Kors Norsktrening og få mer informasjon der.

Å øve på å snakke norsk

På Norsktreningen kan du snakke norsk sammen med norsktalende frivillige. Vi snakker, leser og spiller spill. Tilbudet er for asylsøkere, flyktninger, arbeidsmigranter og familiegjenforente i Tromsø, og både menn og kvinner er velkomne. Tilbudet er et supplement, og ikke et alternativ, til den offentlige språkopplæringen. Velkommen!

Mer informasjon om Norsktreningen

Vil du bli frivillig på Norsktreningen?

Meld din interesse her!

Har du spørsmål?

Ta kontakt med:

Sunniva Johansen ser mot kameraet og smiler, i en rød tskjorte med påskriften "Kæm bryr sæ?". Foto.
Sunniva Johansen
Frivillighetskoordinator Migrasjon og Kurs
E-post
sunniva.johansen@redcross.no
Telefon
91 86 28 43

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler