Behøver du hjelp til å handle matvarer og dagligvareartikler?

Frivillige i Tromsø Røde Kors stiller opp for deg! Vi tar imot bestilling på telefon, handler varene og kjører de ut så raskt som mulig.

Bildet viser en frivillig som handler matvarer til en person som ikke har mulighet til å handle mat selv under koronakrisen

Bistand til handling av dagligvarer

Tromsø Røde Kors bistår de som behøver hjelp med handling av nødvendige matvarer og dagligvareartikler. Tilbudet gjelder primært for personer i karantene eller isolasjon. Vi presiserer at de uten tilgjengelig nettverk eller pårørende vil bli prioritert.

Handletjenesten i Tromsø Røde Kors gjennomføres på oppdrag fra Tromsø kommune.

Bestilling, utlevering og betaling

Vi tar imot bestilling på telefon, handler varene og kjører de ut så raskt som mulig. Deretter vippser du beløpet eller overfører beløpet til Tromsø Røde Kors sin konto. Les mer under hvordan det foregår.

Bestillinger

Du kan ringe inn og bestille Tromsø Røde Kors sin handletjeneste på telefon 776 13 661, mandag–torsdag mellom 12.00-14.00.

Utlevering av matvarer

Utlevering av matvarer foregår mandag til torsdag fortrinnsvis mellom kl. 18.00-21.00.  Sørg for at du er tilgjengelig i tidsrommet du har fått anslått at varene dine vil bli levert.

Slik betaler du for matvarene du har bestilt

Etter at du har fått varene dine levert på døra så overfører du beløpet som fremkommer på kvitteringen din til Tromsø Røde Kors, enten på Vipps eller ved å overføre til bankkonto.

Vippsnummer: 97340

Kontonummer: 4750.20.37796

 

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler