Covid-19 i Tromsø høsten 2020

Vi gjennomfører noen tiltak for å begrense videre smittespredning. Samtidig søker vi å opprettholde så mye aktivitet som mulig for de som trenger oss i denne krevende tida!

Tiltak for å begrense smitte

Under følger en oversikt over hvilke aktiviteter i Tromsø Røde Kors som er berørt. Denne siden oppdateres fortløpende.

Gåtrimmen

Gåtrimmen holder stengt fredagene 6. og 13. november.

Leksehjelpen

Leksehjelpen holder stengt frem til januar 2021. I mellomtiden går Røde Kors sin digitale leksehjelp for elever på ungdom- og videregående skole som vanlig. Les mer om Digital Leksehjelp her.

Norsktreningen

Norsktreningen på Røde Kors-huset i Tromsø holder stengt frem til jul. Men alle som ønsker å øve på å snakke norsk kan delta via Bergen eller Oslo Røde Kors sitt digitale norsktreningstilbud. Les mer om det digitale norsktreningstilbudet her.

Frivillige i Handletjenesten stiller opp

Bildet viser en frivillig som handler matvarer til en person som ikke har mulighet til å handle mat selv under koronakrisen

Handletjenesten er ikke berørt og bistår som vanlig de som behøver hjelp til handling av matvarer og dagligvareartikler i denne tida. Les mer om Handletjenesten her.

Telefonvenn

Telefonvenn er et tilbud til de som trenger økt sosial kontakt. Les mer her om Telefonvenn.

Kors på halsen- et samtaletilbud til barn og unge

«Kors på halsen» holder også, som vanlig, åpent hver dag kl. 14-22.00. Ring 800 33 321, eller chat/ skriv mail. Du finner mer info om tilbudet her.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål så kan du ringe vårt sentralbord i Tromsø Røde Kors på telefon 776 13 661. Sentralbordet holder åpent mandag til fredag fra kl. 09.00-15.00.

Du kan også sende oss en mail på tromso@redcross.no.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler