Vil du bidra som frivillig under koronakrisen?

Tromsø Røde Kors kan på sikt komme til å måtte bistå mange i befolkningen i Tromsø under Covid-19, og vi trenger derfor mange frivillige hender slik at beredskapen er god!

Bistand til risikoutsatte personer

Tromsø Røde Kors har fått i oppdrag å bistå Tromsø kommune med handling og utlevering av nødvendige matvarer og dagligvareartikler til risikoutsatte privatpersoner uten tilgjengelig nettverk i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon. Vi presiserer at de uten tilgjengelig nettverk eller pårørende vil bli prioritert. Les mer her om hvordan bestilling, utlevering og betaling av matvarer vil foregå.

Telefonvenn

Tromsø Røde Kors har også opprettet tilbudet Telefonvenn, på oppdrag fra Tromsø kommune. Her kan personer som er isolert og mye alene ringe inn og snakke med hyggelige frivillige.

Vil du bidra?

Vi kan på sikt komme til å få behov for å utøve flere tjenester for å bistå befolkningen i Tromsø, og vi trenger derfor mange frivillige hender for å sikre at beredskapen er god og at de som trenger hjelp skal få hjelp!

Kriterier for å bli frivillig i fysiske aktiviteter som handling og utlevering av varer er at du ikke er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon, og at du er mellom 18-65 år og ikke i en risikogruppe.

 

Er du allerede frivillig i en aktivitet i Tromsø Røde kors så kan du kontakte Kari Lydersen, på kari.lydersen@redcross.no eller mobil 954 72 045, for å bli registrert.

Takk for at du vil bidra!

 

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler