Støtt Røde Kors-redningsbåt

Lillesand Røde Kors har siden 2014 jobbet for å anskaffe en mer robust og moderne ambulanse/redningsbåt som oppfyller nye krav.

Vi starter nå bygging av ny båt og håper å ha den klar til sommeren 2017.

Vi bygger en båt med lave driftskostnader, miljøvennlig profil samt en båt som oppfyller alle nye krav og behov. Vi vil holde dere oppdatert på byggeprosessen her og på Facebook.

Vil du som privatperson eller bedrift støtte Røde Kors-redningsbåt?

Som frivillig drevet forening har vi begrenset med midler, vi er avhengige av støtte for å komme i mål med prosjektet selv om vi har fått mange bidrag. Vi håper derfor at enda flere bedrifter og privatpersoner, med tilknytning til Lillesand og den tjenesten våre frivillige mannskaper utfører hver sommer i skjærgården, ønsker å bidra nå som prosjektet blir realisert.

Du får et symbolsk eierskap som takk for ditt bidrag!

Vi har laget andelsbrev á kr 2.500,- som gir et symbolsk eierskap i den nye båten. Du vil motta et bevis på din gave i form av et signert andelsbrev.
Største bidragsyter får være med å velge navn på den nye båten.

Bli Røde Kors-redningsbåtens Venner!

Det vil også være mulig å støtte med mindre beløp. Ønsker du et støtteklistremerke med teksten «Røde Kors båtens Venner, Lillesand» kan dette kjøpes for kr 250,-.

For mer informasjon ta kontakt med:

Lillesand Røde Kors
E-post: post@lillesandrk.no

Støtte til båten med betaling av andelsbrev kan settes inn på konto: 2850.21.46337 og merkes «ny båt».

Hvis du som privatperson ønsker skattefradrag for gaven se her, eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

På forhånd takk for gaven.
En stor takk til alle dere som allerede har støttet oss.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler