Fjellsikringsposten er påskeavisen til Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps Vis bildetekst
Hjelpekorpsere klare for påskeberedskap. Fotograf: May Linn Tarasenko

Fjellsikringsposten 2017

Tradisjonen tro er Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps tilstede på hovedutfartsårene til påskefjellet og deler ut innholdsrike poser til påsketuristene . I posen finner du også Fjellsikringsposten 2017.

Fjellsikringsporten har vært, og er en viktig finansieringskilde for å kunne bygge kompetanse og investere i nødvendig utstyr til redningstjenesten på vinteren. 

I årets utgave av Fjellsikringsposten finner du en interessant artikkel om en øvelse mannskapene fra Kristiansand Røde Kors Hjelpekorps hadde på Hovden tidligere i vinter. Her vil du se litt av hva som skjer både i kulissene og ute blandt mannskapene som letter etter den, eller de som er savnet. Dette gjør alle hjelpekorpsene flere ganger i løpet av vinteren for å være best mulig beredt når alarmen går. Hjelpekorpset er et supplement til den vanlige beredskapen, og jobber ofte sammen med lokale fjellredningsgrupper. 

Du kan også lese om en spennende fagdag som Søgne Røde Kors Hjelpekorps arrangerte med den lokale ambulansen i Åseral. Fagdager med fokus på samarbeid og samhandling er veldig viktige for at vi, sammen med den lokale beredskapen skal hjelpe pasienten så raskt som mulig og søkrge for at han eller hun får nødvendig helsebistand og kommer seg til lege og eventuelt sykehus uten unødvendige forsinkelser. 

Vi benytter anledning til å takke for flotte og viktige bidrag som vi får inn i løpet av denne kampanjen. 

Her finner du en elektronisk versjon av Fjellsikringsposten 2017

Her finner du Fjellvettreglene.