Vi er i påskeberedskap

Våre hjelpekorps vil være stasjonert på Hovden, Brokke, Ljosland, Bortelid og Eikerapen. Tradisjonen tro gjennomfører vi Fjellsikringsporten også i år langs RV9, Moisund og langs RV 455, Kylland.

Vi vil at folk skal nyte naturen, men oppfordrer hver enkelt til å lære seg godt fjellvett og ta ansvar. Fjellvettreglene finner du her.
På NVEs nettside varsom.no finner du alltid oppdaterte skredvarsler og anbefalinger. Du kan også få mer kunnskap om skred på varsom.no's skredskole. 

Alle må kle seg godt når man går tur. Selv om det er godt og varmt i lavlandet så er det fortsatt kaldt på fjellet. Ta med litt ekstra klær og mat. Og ikke glem solkrem. Vi ser dessverre stygge forbrenningsskader hvert år. Dette rådet går til alle, men spesielt viktig for de aller minste.

Vi har en sterk oppfordring til både barn og voksne å bruke hjelm i alpinbakkene.

I årets utgave av  Fjellsikringsposten 2018  finner du informasjon og artikler om hjelpekorpsene våre foruten kryssord, quiz og egen påskekrim! Denne deles også ut i fjellsikrinsposene våre ved Moisund og Kylland. Du finner oss langs veien fra fredag 23.03 til og med onsdag 28.03.

Vi vil at folk skal nyte naturen, men oppfordrer hver enkelt til å lære seg godt fjellvett og ta ansvar. Fjellvettreglene finner du her.

Kontakt Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps:
Tlf 416 56 969
Epost: info@varkh.no 

Kontakinformasjon til hjelpekorpsene: