Om Vestfold Røde Kors

Vestfold består av 12 lokale Røde Kors foreninger, en i hver kommune. Mange av foreningene har et stort utvalg av ulike aktiviteter.

Frivillige i Vestfold gjør en stor innsats for sårbare barn og unge, ensomme og andre som trenger et medmenneske i hverdagen, i tillegg til de mange hjelpekorpsene som er tilgjengelig og i beredskap døgnet rundt.

Vestfold Røde Kors ble stiftet i 1947, og har siden den gang vært opptatt av humanitære spørsmål og utfordringer i samfunnet.

Ta kontakt med Røde Kors i ditt nærmlijø dersom du vil bidra med frivillig innsats, eller om du ønsker å benytte deg av noen av tilbudene som finnes.

Vestfold Røde Kors har en hytte på Skrim som bemannes av hjelpekorpsene i vintersesongen og som kan leies ut resten av året.
Vestfold Røde Kors sender jevnlig ut informasjon til sine frivillige og medlemmer. Informasjonen heter "Ukeslutt" og kan leses her:
Stella kvinnesenter er et mangfoldig senter for og av kvinner. En sosial møteplass med tilbud om veiledning, kurs og aktiviteter.
Her finner du listen på hvilke aktiviteter Røde Kors  tilbyr for barn og unge i distriktet.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler