RØFF CAMP 2017

Er du klar for opplevelser og utfordringer i sommer? Treffe nye venner som også liker å være ute? Teste ut tøffe aktiviteter? Sett av dagene 9. - 13. august da vel!

vfl-klatreparken-barn-0244
Foto: Høyt og Lavt, Vestfold. Fra Klatreparken.

Her har du mulighet til å få testet deg selv, oppleve sommer i storslått natur, og få prøvd spennende aktiviteter sammen med nye og gamle venner.

RØFF camp 2017 byr på spennende friluftslivsopplevelser i flott natur. Om du er blant de spreke som liker luftig og bratt terreng, eller du foretrekker en rolig tur med fiskestanga vil det alltid være en mulighet for deg.
Du velger selv aktiviteter i påmeldingen utfra eget ferdighetsnivå, og får nødvendig veiledning når du vil prøve noe nytt.

På kvelden er det samling rundt leirbålet til underholdning, sosiale aktiviteter, historier fra dagens hendelser eller bare avslapping. Har du fortsatt energi igjen etter dagens aktiviteter er det mulig å spille ball, gå på slakkline, skyte med pil og bue eller drive annen aktivitet i nærområdet.

Lardal kommune ligger i hjerte av Vestfold med fantastiske friluftslivsmuligheter rett utenfor teltet. Turterreng, områder for uteaktivitet og gode fiskeplasser i gangavstand. Fredag blir det aktivitetsdag i klatreparken Høyt og Lavt. Dette er en kjempestor klatrepark med et varierende tilbud som passer for alle. De andre dagene blir det aktiviteter med eller uten fiskestang, kano, kart og kompass, trening på førstehjelp eller annen aktivitet som man velger i påmeldingen.

Se video fra Høyt og Lavt i Vestfold

Les mer om Vestfolds RØFF aktiviteter på vår Facebook side her:

Hele invitasjonen, program for oppholdet og lenke til påmelding finner du her:

De påmeldte lagene vil få tilsendt e-post med tips om pakkelister og annen relevant informasjon i begynnelsen av juli. Les også pakkelisten her:

Fakta om RØFF-camp 2017

For hvem:  Alle Røde Kors RØFFere i Norge

Hvor: Kjærra Fossepark i Lardal, Vestfold

Når: 9. - 13. august

Påmeldingsfrist: 1. juni

Deltageravgift: kr 800,-

Påmelding: Link

E-post: roffcamp2017@vestfoldrkh.no

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler