Et lag med voksne og eldre sitter rundt et bord dekket for julekos Vis bildetekst
Foto: Per Gilding

Bjørg trenger en hjelpende hånd i julen

Juletreet er på plass. Nå gjenstår det bare noen få ting før julen kommer for fult.

Lang tradisjon

Røde Kors' julemiddag har lenge vært en tradisjon, hvor ensomme og alle som måtte ønske å komme, er invitert til julematmat i selskap med andre. Tønsberg Røde Kors holder «Åpent hus» i Hedrumsgate 4 fra julaften til og med 1. nyttårsdag og for 22 året trenger fortsatt Bjørg Høijord en hjelpende hånd.

Etterlyser gaver og mat

Bjørg Høijord har et ønske for julaften: Hun skulle gjerne hatt noen julegaver hun kunne delt ut til de voksne som kommer.

Hun ønsker kaker, mat og varme klær til voksne. Det er alltid litt ekstra koselig med noen julegaver til de voksne som kommer. Det kommer mellom 50-90 deltagere, og Bjørg arrangerer henteservice som henter og bringer folk.

– Vi ønsker oss nye, varme klær til voksne. Luer, votter og sokker, vi tar imot alt, sier Høijord.

– Det er mange som lever alene som synes det er godt å komme hit i julen. Her får de noen å prate med og en tradisjonell julefeiring i fellesskap med andre, avslutter Høijord.

Behov for frivillige

Det er også behov for flere frivillige under julen. Alle er hjertelig velkomne til Røde Kors. Enten de vil skape litt underholdning med musikk og show eller det å hjelpe til på kjøkkenet.

Ta kontakt med Bjørg Høijord om du ønsker å levere gaver/mat eller om du ønsker å være frivillig:

Bjørg Høijord
Leder - Åpent Hus
E-post
apenthus@tonsberg-rk.no
Telefon
901 82 104

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler