Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Barn leker på Hauglandsenteret

Vannaktivitet på Haraldvangen senter. Foto: Haraldvangen

Gratis ferietilbud til barnefamilier

Skrevet av: Møre og Romsdal Røde Kors

Ferie for alle er et gratis ferietilbud til barnefamilier i en vanskelig livssituasjon.

Noen barnefamilier er i en vanskelig livssituasjon og de sliter også ofte økonomisk. Konsekvensen er ofte at foreldrene ikke kan gi barna de sosiale opplevelsene de ønsker, som for eksempel en ferietur. Dette vil Røde Kors gjøre noe med!

Hvem kan søke om å bli med

Ferie for alle retter seg mot familier som har så begrenset økonomi at de ikke klarer å finansiere ferie- og fritidsopplevelser på egen hånd. Familien kan ikke ha andre tilsvarende tilbud og økonomien må ha vært svak over tid. Turen retter seg mot familier som har minst ett barn i alderen 6-13 år.

Møre og Romsdal Røde Kors satser på familieopphold, slik at barna får mulighet til å dele ferieopplevelsene med sine nærmeste.

Økonomi

Både reise og opphold blir betalt av Røde Kors. Dette får vi til gjennom medlemmer bidrar til vårt giverprogram og gjennom sentrale og lokale sponsorer. Sparebanken Møre har i 2013 inngått en ny 3 års avtale om økonomisk støtte til aktiviteten, noe som er avgjørende for at vi kan holde frem med dette tilbudet.

Hvordan melde deg på

Du kan melde deg på gjennom din kommunes helse- og sosialtjeneste, som for eksempel helsesøster eller din kontakperson i NAV.