Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Ledige stillinger

Ønsker du å bruke din profesjonelle kompetanse og ditt engasjement til å videreutvikle en av verdens største internasjonale humanitære organisasjoner?

Skrevet av: Røde Kors

Mangfold og inkludering. Søk jobb i Røde Kors!

Røde Kors er en inkluderende og mangfoldig organisasjon. Vi oppfordrer deg som er kvalifisert til å søke utlyste stillinger, uavhengig av alder, kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn og funksjonsevne. Vi tilpasser arbeidsplassen ved behov.

Har du spørsmål vedrørende stillingene kan du kontakte Røde Kors på 05003.

Trenger du mer erfaring?

Som frivillig i Røde Kors får du konkret og viktig erfaring med humanitært arbeid. Røde Kors Ungdom har bl.a. utvekslingsprogrammer med flere av våre søsterforeninger. Du kan lese mer om dette her.

Ungdomsdelegat Røde Kors Ungdom

Jobb som ungdomsdelegat

Hvert år gjennomfører Røde Kors Ungdom utvekslingsprogrammer med flere av våre søsterforeninger.

Ledige stillinger

Vil du jobbe internasjonalt?

En viktig del av vårt arbeid er å bidra med eget personell (delegater) til andre deler av verden der det er behov for hjelp. Vå...

Ledige stillinger

Jobb med langsiktig utvikling

Vårt internasjonale arbeid og engasjement handler om å støtte våre søsterforeninger og deres humanitære aktiviteter i sine land...

Ledige stillinger

Jobb i nødhjelpsoperasjoner

Opptak til Norges Røde Kors sin nødhjelpsbase

Aktuelel nyheter

 • Ledige stillinger

  Gaza ett år og femti dager

  Det er nå ett år siden de store kamphandlingene på Gaza som pågikk i femti dager. For lite er gjenoppbygget, mener Røde Kors.

 • Ledige stillinger

  Ban Ki-moon: Røde Kors når frem der andre ikke kan

  Der andre ikke når frem med nødhjelp når Røde Kors bevegelsen frem med hjelp grunnet lokal tilstedeværelse, sa Ban Ki-moon da han besøkte Røde Kors i Norge.

 • Ledige stillinger

  Skolegang må sikres i Pakistan

  Beskyttelse av skoler er verdiløst om ikke skoleelever er klar over sine rettigheter. Dette er den klare meldingen fra Pakistan Røde Halvmåne.

 • Ledige stillinger

  Syria: Gapet blir større og folk får det verre

  Etter fire år med borgerkrig rammes folk stadig hardere. Selv om mer nødhjelp slipper inn, blir gapet mellom behovene og nødhjelpen stadig større.

 • Ledige stillinger

  Haiti – fem år etter

  Mandag 12. januar markerer femårsdagen siden det ødeleggende jordskjelvet på Haiti. De fleste har fått nye hjem, men fortsatt bor mange i leire og behovene er store.

 • Ledige stillinger

  10 år siden tsunamien i Sørøst-Asia

  10 år etter at tsunamien tok over 226 000 liv i Sørøst-Asia har flere hundre tusen mennesker i de rammede områdene fått hjelp til å bygge opp livene sine igjen.