Distriktsårsmøte 2018

I år avholdes distriktsårsmøtet og inspirasjonskonferansen ved Holmen Fjordhotell i Asker 17.-18. mars 2018.

Det er langt over hundre påmeldte til distriktets årsmøtehelg ved Holmen Fjordhotell i Asker, men vi har kapasitet til flere deltakere på inspirasjonssøndagen og håper flere frivillige kunne tenke seg å være med. NYE PÅMELDINGER VIA DETTE SKJEMA (Frist 12. mars)

Årsmøtelørdag 17. mars

Dette er dagen hvor vi skal bestemme retningen for Røde Kors i vårt fylke og hvor vi skal velge nye ledere til vårt distriktsstyre, distrikts-råd (Omsorg, Ungdom og Hjelpekorps), kontrollkomité og valgkomité m.m.

  • Åpning kl. 10:00 med årsmøtetale (registrering fra kl. 09:00)
  • Valgmøtene for rådene gjennomføres lørdag kl. 11:00 etterfulgt av lunsj kl. 12:30
  • Distriktsårsmøtet holdes lørdag kl. 13:30 til ca. 17:00. Festmiddag fra kl. 19:00

Årsmøtedokumenter. (Sak 6: Vedlegg 1 Infoavis - Vedlegg 2 Evaluering - Vedlegg 3 Retningslinjer) 

Inspirasjonssøndag 18. mars

Inspirasjonssøndagen er en arena for inspirasjon, erfaringsutveksling og sosialt samvær med mange kjente og spennende foredragsholdere. Her blir det parallelle sesjoner med aktuelle tema for deg og din avdeling. Her ønsker vi at så mange som mulig deltar, om du er leder eller ikke, spiller ingen rolle. Lokalforeningslederne har et ansvar for å få med flest mulig frivillige og medlemmer fra deres forening til denne viktige dagen.

Inspirasjonskonf. program til nettside

Fullstendig program finnes her.

Få skattefradrag på dine gaver og donasjoner Les mer om skattefradrag Lukk x

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler