Aust-Agder Røde Kors

Aust-Agder Røde Kors er til stede i hele fylket. Gjennom lokalforeningene våre, beredskapsavtaler med kommunene, på asylmottakene, i fengslet og gjennom ferietilbud til barn i hele fylket.

Aust-Agder har Røde Kors 3 000 medlemmer og omlag 900 frivillige. Som frivillig får du kurs, nettverk, mange opplevelser og utfordringer. Aust-Agder Røde Kors har kontor i Arendal og besøksadressen er Langbryggen 15, 4. etasje. Her finner du distriktets ansatte som bistår lokalforeningene med administrative, organisatoriske og praktiske oppgaver. Kontoret har åpningstid kl 09:00-15:00 fra mandag til fredag, men arbeidstiden til den enkelte kan variere noe etter frekvensen av kveldsmøter, reiser og oppdrag. Derfor kan det være lurt å ringe og gjøre en avtale om du ønsker en prat eller praktisk hjelp fra en av oss.
I første etasje finner du Henri's Kafé og Bruktbutikk, som holder åpent fra kl 10:00-16:00 hver dag og til kl 18:00 på torsdager.

Kurshelg 2017

Mer om Aust-Agder Røde Kors

Kontakt oss

Aktuelle saker fra Aust-Agder Røde Kors

Lokalforeninger:

Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Besøksvenn, Barnas Røde Kors, Kameleonkvinnene, Mannfolksgruppe og Frokostkafe.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Beredskapsvakt, RØFF, Barnas Røde Kors og Besøk til innsatte i fengsel.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Besøksvenn, RØFF, Kilandsenteret og Barnas Røde Kors.
Vi har aktiviteter innen Hjelpekorps, Besøksvenn, Barnas Røde Kors, Pantepatruljen og RØFF.
Risør Røde Kors har aktiv besøkstjeneste og et Røde Kors hus som brukes av mange foreninger i byen.
Tromøy Røde Kors er en liten men aktiv forening som ble etablert i 1924. Foreningen har eget hus på Færvik her holdes det medlemsmøte annen hver tirsdag.
Barn i nød trenger din hjelp Bli fadder! Lukk x