Utleie hytte og lokaler

Drammen Røde Kors eier hytta "Varden" som ligger fem minutters gange fra parkeringsplassen på Spiralen. Vi har også utleie av lokaler til selskap, møte og kursvirksomhet.

Varden hytte

Varden ligger fem minutters gange fra parkeringsplassen på Spiralen. Denne hytta har strøm, sengeplass til 7 og toalett. Vi oppfordrer alle aktiviteter til å ta Varden mer flittig i bruk. Det er også mulig å leie den for en billig penge til privat bruk. Det er ikke innlagt drikkevann, så det må medbringes.

Hvordan leie?
For forespørsler og mer informasjon om utleie ta kontakt på jon.wium@redcross.no. Alternativt kan man ringe 32218058.

Lokaler til leie

Drammen Røde Kors kan tilby utleie av lokaler til både selskap, møte og kursvirksomhet.

Vi holder til sentralt i Drammen i Tollbugata 52, ca. fem minutter fra Drammen Jernbanestasjon, like ved Strømsøbrua. Lokalene egner seg til dåp, konfirmasjon, minnestunder o.l. Siden lokalet er lokalisert i et boligområde har vi ikke anledning til å leie ut til feiring av bursdager i alderen 18 - 50 år. Dette er grunnet fare for støy.

Til utleie har vi:

  • En storsal (med kjøkken) der det kan dekkes til ca. 60 personer
  • Ett undervisningsrom med plass til ca. 40 personer
  • Ett undervisningsrom med plass til ca. 20 personer

 

Priser:
Leie av storsal med tilhørende kjøkken:  2000, - pr døgn/ 4.000,- pr. helg (fredag ettermiddag til søndag ettermiddag).
Leie av klasserom : pris på forespørsel.

Hvis ikke annet er avtalt, påhviler det leietaker å levere tilbake lokaler i vasket tilstand (moppe over gulver og trapp), og at utstyr hentet fra kjøkken er vasket og satt tilbake på plass. Unnlater man å gjøre dette, så ser vi oss nødt til å fakturere 1.000,- for våre ekstra rengjøringskostnader. Aktive frivillige i Drammen Røde Kors har en rabatt på 30 % på angitte priser. 

Hvordan leie?
For forespørsler og mer informasjon om utleie, ta kontakt på jon.wium@redcross.no.  Alternativt kan man ringe 32 21 80 58.

Bilder av utleielokalet i Tollbugata 52: