Grunnkurs for nye frivillige i Bergen Røde Kors

Alle frivillige i Bergen Røde Kors skal ha de tre kursene: Introduksjon til Røde Kors (e-læring), Psykososial Førstehjelp og Grunnleggende Førstehjelp.

For å få tilgang til kursene må du ha meldt deg som frivillig, det gjør du her.

Første steg er å melde seg på et informasjonsmøte. Her får du informasjon om aktivitetene i Bergen Røde Kors, i tillegg til at vi snakker litt om hva som kreves for å bli frivillig. Du får hjelp til å velge aktivitet, og vi svarer på eventuelle spørsmål du måtte ha knyttet til frivillig arbeid på møtet.
Du melder deg på her: Informasjonsmøter BRK

Etter informasjonsmøtet vil du motta en e-post hvor du blir bedt om å velge aktivitet, slik at vi kan sende deg videre i systemet.

Det neste steget mot å bli frivillig i Bergen Røde Kors, er å gjennomføre kurset "Introduksjon til Røde Kors". Kurset gjennomføres elektronisk, og du får tilsendt link når du har meldt deg som frivillig.

OBS: Dersom du ønsker alternativ til e-læringskurs, ta kontakt med bergen@redcross.no
If you would like to volunteer with us and need courses in English, contact us at: bergen@redcross.no

Etter at du har tatt introduksjonskurset på nett og valgt en aktivitet eller har fått en kontaktperson i Røde Kors,  melder du deg på kurs i psykososial førstehjelp og førstehjelp.

Meld deg på psykososial førstehjelp og førstehjelpskurs her.

NB! Du må melde deg som frivillig i Røde Kors før du melder deg på kursene våre

Meld deg som frivillig her.

Kursene holdes i Småstrandgaten 6, 5. etasje med mindre annet er oppgitt. Velkommen som frivillig hos oss!

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler