Erna Solberg besøker Ferie for alle

Statsministeren dukket opp på Ferie for alle

Deltakerne fra Møre og Romsdal fikk en ekstra spennende opplevelse under Ferie for Alle i år. Statsministeren kom på besøk!

​​​​Åse Annette Elsebø bruker sin tiende sommerferie på rad til å være Røde Kors- frivillig for Ferie for Alle. På årets tur fikk hun en varm takk for innsatsen fra statsminister Erna Solberg på feriestedet Haraldvangen.

Statsministeren besøkte gratis ferietilbudet til vanskeligstilte familier og fikk snakke med deltakerne fra Møre og Romsdal. Hun lot seg imponere over god stemning, flott aktivitet og en uvurderlig innsats fra de frivillige.

Statministeren hadde med seg arbeidsminister Anniken Hauglie også. Solberg tok seg god tid til å snakke med både de deltakende familiene og de frivillige. Hun bekreftet at barnefattigdom og trange økonomiske vilkår for barnefamilier var samfunnsproblemer som regjeringen har stort fokus på.

Både staten og næringslivet bidrar stort til Ferie for Alle og både statministeren og arbeidsministeren besøkte Haraldvangen for å se selv hvordan midlene blir brukt, og ikke minst for å kunne snakke med menneskene bak statistikken.

Les mer: Ferie for alle