Inviterer til høstferie

Saltdal Røde Kors Omsorg inviterer til ferie for alle i høstferien, 4.-8. oktober 2017. Tilbudet retter seg mot barnefamilier med barn i grunnskolealder (6-13 år).

FFA Sortland-17 - Vær litt kompis
Fellesskap og inkludering er viktige verdier på ferie for alle, og kampanjen "vær litt kompis" er i fokus under hele ferien. Foto: Sortland Røde Kors, fra et tidligere ferie for alle-opphold.

Ferie for alle er et tilbud til familier som av ulike årsaker ikke kommer seg på ferie på egenhånd. Hensikten med ferie for alle er å få et avbrekk fra hverdagen fylt med spennende og varierte aktiviteter. Tilbudet gis til barnefamilier som har minst ett barn mellom 6 og 13 år, men hele familien får tilbud om å reise sammen ved tilbud om plass. 

Invitasjon til ferie for alle i høstferien

Vi forsøker å være mest mulig ute på ferie for alle, og legger opp til varierte aktiviteter som fisking, bål og utekos, turer i nærområdet, utelek og mye mer!

Hvordan melder jeg meg på ferie for alle?

For å sikre at familier som har størst behov får tilbud om plass samarbeider vi tett med hjelpeapparatet i kommunen, eksempelvis helsesøster, barnevern, NAV, flyktningtjeneste, eller andre offentlige instanser. Hvis du ønsker å søke må du snakke med din kontaktperson i kommunen, så kan vedkommende sende inn søknaden på vegne av deg og din familie.

Les mer om ferie for alle her

Få skattefradrag på dine gaver og donasjoner Les mer om skattefradrag Lukk x

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler