Oversiktsbilde over Casas Heddy med basseng foran hovedhuset

Casas Heddy

Casas Heddy er en ferieoase på Lanzarote for behandlingstrengende.

Casas Heddy er et behandlingssenter for særlig utsatte grupper funksjonshemmede og syke. Sol og varme betyr mye for pasientenes fremgang både fysisk og psykisk. I tillegg til det behagelige klimaet får man på Casas Heddy tilpasset fysikalsk behandling, trening og kontakt med lege eller sykepleier ved behov. Alle måltidene er inkludert og senteret ligger et kvarters gåtur fra sentrum. Casas Heddy ligger på en 30 måls tomt og har 62 leiligheter. Hele eiendommen er tilpasset rullestolbrukere. Casas Heddy tilbyr trygge, sosiale opphold - også for dem som reiser alene.

Salg av Casas Heddy

Oslo Røde Kors har vært i en lang prsess med å selge Casas Heddy. Nå har vi endelig funnet en seriøs og solid eier som ønsker å videreføre driften i samme ånd som stedet har vært drevet i mange år. Den nye eieren er Construcciones y promociones granulares SI. Det er et spansk selskap innefor entreprenør- og reisevirksomhet.

Den nye eieren har en norsk salgs-, markeds-, og utviklingsdirektør. Hun kan kontaktes i forbindelse med bookinger for kommende sesong:

Epost: merethe@casasheddy.com
Mobil: 904 16 063

Les mer på Casas Heddys hjemmeside.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler