rød julekule på julegran

Juleaktiviteter i Oslo Røde Kors

Dette skjer i Oslo Røde Kors i julen.

Åpningstider for aktivitetene:

Norsktrening: 

Har stengt fra og med 24. til og med 31. desember. Furuset holder åpent 27. desember

Stella kvinnesenter:

Stenger 16. desember

Kvinnekafeene:

ORKIS kvinnekafe er åpen på tirsdager mellom 10:00 - 14:00
Alle andre kvinnekafeer er stengt.

Ressurssentrene:

ORKIS ungdomsgruppa holder åpent tirsdag, torsdag og fredag i uke 52 og uke 1.
Det vil si i perioden fra og med 22 desember, til og med 6. januar.

Grorud, Mortensrud og Café Condio har stengt mellom 22. desember og 9. januar.

Vil du bidra som frivillig?

Vi ønsker å ha et tilbud for ungfdom i julen, og holder derfor åpent på ressurssentret ORKIS. For å få til det er vi avhengige av flinke og engasjerte frivillige som har lyst til å bruke juleferien sammen med ungdommene.

Som julefrivillig kommer du til å møte flere medfrivillige i Oslo Røde Kors, og du får et unikt innblikk i hvordan det er å være frivillig på ungdomsgruppa.

ORKIS ungdomsgruppa kommer til å holde åpent tirsdag, torsdag og fredag i uke 52 og uke 1 (f.o.m. 22. desember t.o.m. 6. januar), dagene er delt inn i to vakter:

1. vakt kl. 14:30-18:30
2. vakt kl. 18:00-22:00

Kan du bidra?

Send en e-post til abdullahi.dahir@redcross.no og si fra hvilke vakter du har mulighet til å dekke i jula innen torsdag 15. desember. Du vil selvfølgelig få opplæring hvis du ikke errivillig på ORKIS fra før.

Vil du delta på juleaktiviteter?

Julefeiring på Schafteløkken (Åpent for alle)

Vi arrangerer igjen tradisjonell julaften på Schafteløkken. 24.12.16. Der møtes liten og stor til høytidelig fest med norsk julemat, hyggelig samvær og julesanger. Oslo Røde Kors besøkstjeneste arrangerer i samarbeid med Frogner menighet. Påmelding til besøkstjenesten Oslo Røde Kors 488 68 694 Frist innen 10.12.-16. Du finner hele invitasjonen her.

Andre ting som skjer i Oslo:

Alle de som faller utenfor den tradisjonelle familiejul kan delta på Alternativ Jul fra julaften til 2. juledag. Dørene er åpne døgnet rundt. Alle er velkomne og en frivillig stab er arrangementets vertskap som også tråler sentrum av Oslo på julekvelden og natten. Vil du delta eller bidra som frivillig. Les mer på: www.alternativjul.no 

Kirkens bymisjon har også flere arrangementer som man kan delta på eller hvor man kan bidra som frivillig. Les mer på www.bymisjon.no/juleaksjonen

 

 Her finner du kalenderen