TV-akssonen går til inntekt for Røde Kors arbeid for ofre for krig og konflikt. Bli Bøssebærer

TV-aksjonen i Oslo

23. Oktober går verdens største dugnad av stabelen. I Oslo skal 5000 bøssebærere ut og gå for å samle penger til ofre for krig og konflikt. Bli med du også!

 

Bli bøssebærer Les om TV-akjsonen

Slik kan du bidra

Spre budskapet:

Det viktigste du kan gjøre er å spre ordet. Fortell alle du kjenner at pengene går til ofre for krig og konflikt, og at det er viktig at man åpner døren eller selv går med bøsse søndag 23. oktober.

Du kan også henge opp et nabovarsel i oppgangen din. Dette er et varsel som minner naboene dine på å ta godt imot bøssebærerne søndag 23. oktober. Nabovarselet kan du laste ned her.

Bruk sosiale medier:

Følg siden til TV-aksjonen. Lik og del ting som dukker opp på Oslo Røde Kors sin facebookside. Del TV-akjsonseventet og inviter alle du kjenner.

Har du sett at det har dukket opp røde bøsser i hjørnet på profilbildene til vennene dine? Legg den til hos deg også for å vise din støtte.

Fortell om det flotte skoleopplegget

Har du venner som er lærere? Har du god kontakt med skolen til barna dine? Fortell dem om det flotte skoleopplegget til salaby! Det passer for elever fra 1. klasse til videregående og vil være tilgjengelig også etter TV-aksjonen. Mer informsjon finner du her.

Her kan du selv se læringsoppleggetTV-aksjonen skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt. Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp. Vi håper du vil være med å bidra.

Og ikke minst:

 

Bli bøssebærer 

Dette skjer i Oslo i oktober

Torsdag 13. oktober er det ringedugnad på Mesh. Dette er en dugnad der spesielt inviterte næringslivsfolk ringer sine nettverk og utfordrer dem til å gi et bidrag til TV-aksjonen. Selve ringedugnaden er et lukket arrangement, men det blir åpent arrangement kl 17. Mer informasjon finner du her

Ønsker din bedrift å bidra? Bli med på giverstafetten! Mer informsjon finner du på giverstafett.no

Fredag 20. oktober møter du hyggelige ansatte i Norges Røde Kors på forskjellige knutepunkt i Oslo. De vil være på plass for å minne oslofolket på at det er TV-aksjon søndag 23.

Lørdag 22. oktober holdes det en vennskapsfrokost i regi av TINE på Ila integreringsmottak. Sven Mollekleiv og ordfører Marianne Borgen vil være til stede. Påmeldingen er allerede full.

Søndag 23. oktober er det aksjonsdag! Og alle hjerter gleder seg.
Røde Kors inviterer til TV-aksjonsvake på Kulturhuset (på Youngstorget) fra klokken 18:00. Vi setter stor pris på alle som har bidratt til årets aksjon og håper mange vil komme og feire en vel overstått dugnad sammen med oss. Mer informasjon finner du på eventet på facebook.