Frivillig i Sandnes Røde Kors

Sandnes Røde Kors inviterer alle nye frivillige til en felles introkveld hvor vi informerer om organisasjonen og hvilke aktiviteter du kan engasjere deg i.

Vi har alltid behov for nye frivillige i Sandnes Røde Kors.  Her kan du engasjere deg i minst 14 ulike aktiviteter.  

 Hvordan blir jeg frivillig?
Det første du må gjøre for å bli frivillig er å fylle ut skjemaet som du finner i lenken nedenfor. Dette må du også gjøre for å melde deg på "Introkveld")  https://www.rodekors.no/bli-frivillig/ 

Sandnes Røde Kors inviterer alle nye frivillige til en felles introkveld hvor det informeres om organisasjonen og hvilke aktiviteter du kan engasjere deg i.

Når man melder seg som frivillig får man en invitasjon til kurset med en oversikt over kursdatoer. Du kan velge hvilken dato som passer best for deg.  Deltagelse på kurset er første skritt til å bli frivillig I Røde Kors.

Kurset er delt inn I en kursdel og en informasjonsdel. På kursdelen får du en innføring I Røde Kors sin historie, prinsipper og verdigrunnlag I tillegg til organisasjonens arbeid lokalt, nasjonalt og internasjonalt. På informasjonsdelen vil du få informasjon om aktiviteter som tar imot frivillige, og hvilke tilbud og krav disse har.  Målet er å gjøre det lettere å velge en aktivitet som passer for deg. Du vil på slutten av kurset velge hvilken aktivitet som er relevant for deg ved avkrysning på en oversikt over aktivitetene som trenger  frivillige.

Målgruppe: Alle som ønsker å bli frivillige I Sandnes Røde Kors.

Forhåndskrav: Ingen
Varighet: 3 timer (18:00 - 21:00)
Introkvelder høsten 2017:   4. september og 15. november
Sted     :   Sandnes Røde Kors, Roald Amundsensgate 20, Sandnes

Påmelding:  Du melder deg på ved å svare på invitasjonen du får når du melder deg som frivillig i Sandnes Røde Kors.  Bli frivillig i Sandnes Røde Kors ved å klikke her

Her kan du lese mer om Obligatoriske grunnkurs i 2018

Vi du gjøre en forskjell i ditt nærmiljø? Bli frivillig! Lukk x