Frivillig i Stavanger Røde Kors

Vi har alltid behov for nye frivillige i Stavanger Røde Kors. Her kan du engasjere deg i en eller flere av våre mange aktiviteter.

 

Hvordan blir jeg frivillig?

Det første du må gjøre for å bli frivillig er å fylle ut skjemaet som du finner ved å klikke her. (Dette må du også gjøre for å melde deg på "Introkveld").

Info til nye frivillige:

Stavanger Røde Kors inviterer alle nye frivillige til en felles Introkveld hvor vi informerer om organisasjonen og hvilke aktiviteter du kan engasjere deg i. Når man melder seg som frivillig får man en invitasjon til kurset med en oversikt over ulike kursdatoer. Du velger selv hvilken dato som passer best for deg.

Deltagelse på kurset er første skritt til å bli frivillig.

Innhold:

Kurset er delt inn i en kursdel og en informasjonsdel.
På kursdelen får du en innføring i Røde Kors historie, prinsipper og verdigrunnlag, i tillegg til organisasjonens arbeid lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

På informasjonsdelen vil du få informasjon om aktiviteter som tar imot frivillige, og hvilke tilbud og krav disse har.  Målet er å gjøre det lettere å velge en aktivitet som passer for deg.  Du vil på slutten av kurset velge hvilken aktivitet som er relevant for deg ved avkrysning på en oersikt av de forskjellige aktivitetene Stavanger Røde Kors engasjerer seg i.

Målgruppe:

Alle som ønsker å bli frivillige i Stavanger Røde Kors.

Forhåndskrav:

Ingen

Varighet:

3 timer (kl. 18 - 21)

Kursdato for vren 2018:

Torsdag 11. januar

Torsdag 8. februar

Onsdag 7. mars

Torsdag 5. april

Tirsdag 8. mai

Tirsdag 12. juni

Påmelding:

Du melder deg på ved å svar på invitasjonen du får når du melder deg som frivillig i Stavanger Røde Kors. 

Vi du gjøre en forskjell i ditt nærmiljø? Bli frivillig! Lukk x