Deltakere på SUK 2016 viser nummerskiltene sine for å votere over sak Vis bildetekst
Foto: Sverre Ø. Eikill/Røde Kors

Sentral Ungdomskonferanse

Sentral ungdomskonferanse (SUK) er Røde Kors Ungdoms landsmøte. Den arrangeres fra 27.-29.oktober 2017 på Sundvolden Hotel i Buskerud. Her treffes mange unge tillitsvalgte fra hele landet for å velge nytt Landsråd, Sentral valgkomite og for å bestemme hva Røde Kors Ungdom skal jobbe med fremover.

Hva skjer på årets Sentral ungdomskonferanse?

Valg av nytt Landsråd og Sentral valgkomite! På årets SUK skal det blant annet vedtas handlingsplan for landsrådet 2018, revidert politisk plattform, reviderte vedtekter og resolusjoner. Utover det formelle møtet vil det også være et spennende faglig program, Gallamiddag og spennende taler.

Hvem kan delta?

SUK er for alle tillitsvalgte i distriktsråd, lokalråd og landsråd Ungdom. Du må være medlem av Røde Kors og ha betalt medlemskontingenten for 2017, og være mellom 13-30 år.

Under SUK er deltakerne enten delegat eller observatør. Å være delegat betyr at du har stemmerett. Hvert distriktsråd kan sende to delegater og hvert lokalråd kan sende en delegat. Det er distriktsrådet og lokalrådet som bestemmer hvem som skal være delegater. I tillegg er det mulig å delta som observatør. Hvert distrikt kan sende to observatører til SUK. Observatører kan komme med innlegg undervegs i møtet og kan delta aktivt selv om de ikke har stemmerett.

Sakspapirer Sentral ungdomskonferanse 2017

Ettersendt sak: Sak 9 Orientering om prosess for valg av kampanjetema

Her finnes infohefte, guide til SUK, fraværsbrev og retningslinjer for reise.
Her kommer innkomne forslag fra påvirkningstorget. Redaksjonskomiteens innstilling legges ut her tidlig søndag.
Landsrådet for Røde Kors Ungdom inviterer til Sentral ungdomskonferanse på Sundvolden Hotel i Buskerud fra 27.-29.oktober 2017. Innkallingen er nå sendt ut.
Vi du gjøre en forskjell i ditt nærmiljø? Bli frivillig! Lukk x