Rollespillet på flukt fra Røros, en gruppe deltakere går over sanden Vis bildetekst
Foto: Røde Kors

På flukt

Røde Kors Ungdom har fra 2002 til 2017 drevet informasjonstiltaket På flukt for å øke kunnskap, forståelse og engasjement for flyktninger og asylsøkeres humanitære behov og rettigheter.

Røde Kors Ungdom har fra 2002 til 2017 drevet informasjonstiltaket På flukt. Noe av grunntanken til På flukt har vært å skape et større engasjement blant unge ved å ta i bruk opplevelsesbasert læring. Gjennom På flukt har deltakerne fått oppleve noe av samme handlingsrom, motivasjon og press som flyktninger og asylsøkere opplever i virkeligheten, noe som ga en mer personlig forståelse av tematikken enn mer konvensjonelle læringsmetoder.

Røde Kors Ungdom arrangerer ikke lengre På flukt-rollespill. Det er nå derfor ikke anledning til å booke inn rollespillet eller melde seg som frivillig i aktiviteten. Frivillige i Røde Kors Ungdom henvises til Korsveien for mer informasjon.

Ved spørsmål ta kontakt med Røde Kors Ungdom på e-post: ungdom@redcross.no

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler