Kurs i Rollespillet På flukt

Vil du hjelpe oss med å lære ungdom om det å være flyktning? Neste kurs er 16. – 18. september på Haraldsheim Vandrehjem i Oslo.

Som frivillig i På flukt vil du gi ungdom en realistisk opplevelse av hva det vil si å flykte, gjennom å spille forskjellige roller som byråkrater, politi og grensevakter. Du vil gi ungdom innsikt og kunnskap i flyktningers hverdag ved å skape en virkelighetsnær fluktopplevelse. Med Rollespillet På flukt ønsker vi å bidra til økt kunnskap og forståelse for flyktningers situasjon. Rollespillet arrangeres rundt hele landet hele året, og deltakerne trenger ikke tidligere erfaring med rollespill. Det er gratis å delta.

Hva kommer du til å lære?
På kurset vil du blant annet få opplæring i hvordan et rollespill fungerer, hvordan man spiller roller og lære om migrasjonsspørsmål. Det blir en intensiv og krevende helg med mye faglig program, men også mange morsomme utfordringer og nye bekjentskaper. Kurset begynner fredag kl. 11.00 og avsluttes søndag kl. 16.00.

Noe for deg?
Vi ønsker deg som:
• Er engasjert og ønsker å gjøre en forskjell
• Er interessert i rollespill og teatersport
• Er interessert i migrasjon og asylpolitikk
• Er mellom 16 og 30 år (eller fyller 16 i år)

Kostnad
Kurset (inkludert reiseutgifter, overnatting og mat) er gratis for medlemmer av Røde Kors. Det koster 150 kr å bli medlem for dem opp til 25 år, og 300 kr for de over 25 år.
Vi har begrenset antall plasser, så det er lurt å melde seg på raskt! De som blir med på kurset forplikter seg til å delta som frivillig på minst to rollespill i etterkant.

Slik melder du deg på kurset:

Send e-post til flukt@redcross.no med følgende informasjon:
Navn:
Fødselsdato:
Adresse:
Postnummer/poststed:
Telefonnummer:
Epost:
Medlemsnummer i Røde Kors:
Spesielle hensyn (allergier, sykdommer eller lignende):

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler