Inspirasjonssamling for Røde Kors Ungdom gruppebilde landsråd og frivillige Vis bildetekst
Foto: Røde Kors Ungdom

Inspirasjonssamling

Landsrådet for Røde Kors Ungdom har gleden av å invitere din lokalforening ved frivillige og aktivitetsledere til Nasjonal Inspirasjonssamling – Migrasjon, 3.-5. februar 2017.

Landsråd Røde kors Ungdom inviterer to frivillige i migrasjonsaktiviteter fra hvert distrikt til Inspirasjonssamling - Migrasjon, hvor temaet er aktiviteter knyttet til integrering, inkludering og mangfold, med målgruppen unge asylsøkere og unge bosatte flyktninger. Samlingen vil spesielt legge vekt på vår nye aktivitet Flyktningkompis. Samlingen vil finne sted i Trondheim Røde Kors sitt nye aktivitetshus for Ungdom (Fellesverket, adresse Olav Tryggvasons gate 40) og vil gå over en helg. 

Dette vil være en mulighet til å tilegne seg ny og relevant faglig påfyll, og å møte andre frivillige som jobber for- og med det samme, for å dele, og få, nye erfaringer på tvers av distrikt og lokalforeninger.

Hensikten er å inspirere de frivillige som deltar til å starte opp og/eller drifte videre lokale aktiviteter, og få kunnskap og forståelse om målgruppen. Summen av dette vil bidra til at frivillige i Røde Kors Ungdom sikrer en god integrering og inkludering i samfunnet.

Det vil kunne komme innspill fra hovedkontoret, kompetansesenter for enslige mindreårige, Trondheim kommune og Norsk Organisasjon for Asylsøkere med mer. Det er svært ønskelig at alle som er tilstede bidrar med sine erfaringer, for å få best mulig utbytte av samlingen. Programmet starter kl. 18 på fredag, og avsluttes kl. 15 på søndag. Helhetlig program for samlingen vil komme.

Vi gleder oss!

Praktisk info

Røde Kors Ungdom dekker inspirasjonssamlingens utgifter inkludert flyreise og hotellovernatting for to deltakere per distrikt. Deltagerne bestiller reise gjennom Reisetjenesten (reisetjenesten@redcross.no).

Deltakelse ønskes innmeldt senest 10. januar 2017.

Spørsmål om samlingen og påmelding sendes til Espen Bjerknes på epost: espen.bjerknes@redcross.no eller ta kontakt på telefon: 97716614. Alle påmeldinger er bindende.

Påmelding sendes på mail med følgende informasjon: kontaktinformasjon for deltagere, samt informasjon om hvilken lokalforening og aktivitet den frivillige tilhører, samt motivasjon for deltagelse.

KLIKK HER FOR INVITASJON

KLIKK HER FOR PÅMELDINGSSKJEMA

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler