Send inn forslag til påvirkningstorget

Innsending av forslag under Sentral Ungdomskonferanse.

Påvirkningstorget er en åpen plass der alle saker som behandles henges. Mer konkret kommer årets påvirkningstorg til å deles inn i ulike seksjoner etter sakene som skal behandles. Alle saker utenom valg av nytt landsråd og valgkomité, årsrapporten, forretningsorden og orientering g om prosesser rundt kampanje skal henges opp på poster på Sundvolden Hotell.

Dere kan komme med forslag og argumenter på påvirkningstorget. Dette skjer ved å fremme forslag eller gi tilbakemeldinger på arkene som henger på postene. Under Sentral ungdomskonferanse benyttes knappen under for å sende inn/skrive forslag som henges på torget. Forslagene diskuteres i plenum og behandles av redaksjonskomiteen.

Skriv tydelig hva saken gjelder og hva forslaget går ut på, fyll inn alle felter. Forslaget må også fremmes fra talerstolen. Det må sendes inn her før påvirkningstorget er over. Fristen for å sende inn forslag til torget er halv time før torget tar slutt.

Klikk linken under for å få skjema til forslag. Fyll ut skjema riktig og send den til sukrku2017@gmail.com. I emnefeltet til eposten skriver du navnet til saken, eksempelvis sak 4 Strategi for Røde Kors Ungdom 2018 – 2020.

Forslagsskjema til påvirkningstorg SUK 17

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler