Bilde av mat dandert koldtbord, inne

Bryllup og selskaper på Eidene

På Røde Kors Sentrene Eidene har vi lokaler for enhver anledning og i mange stiler – med hver sin sjarm. Vårt kjøkken er kjent for utsøkt og delikat mat, og vi har et bredt spekter i våre menyer.

Vi tilbyr catering til små og store anledninger.

Uansett hva dine preferanser er, kan vi garantert finne noe som passer både anledning og gruppe ditt arrangement skal være for.

Dessertskåler med jordbær og bjørnebær med is Dessert sjokoladekaker Koldtbord oppsett Koldtbord oppsett skåler med mat Koldtbord kjøttmat Pyntet festbord med hviteservietter og røde roser Selskapsbord gamlehuset Spekemat

Selskapslokaler – for enhver anledning!

Firmafest – Merkedager – Bryllup – Vennelag – Konfirmasjon – Julebord – Dåp – Minnesamvær

Gamlehuset

Gamlehuset var opprinnelig hovedhuset på Eidene, og ble bygget i 1720. Det er dermed et av Tjømes eldste tømmerhus og har masse historie.

Her kan du holde selskap i staselige og hyggelige omgivelser. Huset har både spisestue, salong, kjøkken og garderobe. Kapasitet inntil 40 personer.

Sjøstua

Sjøstua ligger i hovedhuset, og har plass til 50 personer. Her har kan vi fyre opp i peisen og lage det riktig hyggelig! Menyvalget her er stort – så ta kontakt for å se våre menyer og priser.

Furusund

Furusund ligger i hovedhuset og er et lyst og romslig lokale som er perfekt for større selskaper. Vi står for mat og drikke, og kan love et nydelig måltid!
Kapasitet inntil 120 personer.

Catering

Røde Kors Sentrene Eidene leverer catering av ypperste klasse!
Vi har et bredt utvalg av varme og kalde retter, med alt fra vår innholdsrike tapasbuffet, en nydelig 3-retters selskapsmeny, imponerende skalldyrsbord og mye mer!

Gratis utkjøring på Tjøme

Vi tilbyr gratis utkjøring på Tjøme. Skal maten leveres til Nøtterøy eller Tønsberg tar vi et tillegg på kr. 200, -