Fasiliteter på Eidene

Gamlehuset

Gamlehuset var opprinnelig hovedhuset på Eidene, og ble bygget i 1720. Det er dermed et av Tjømes eldste tømmerhus og har masse historie.

Her kan du holde selskap i staselige og hyggelige omgivelser. Huset har både spisestue, salong, kjøkken og garderobe. Kapasitet inntil 40 personer.

Sjøstua

Sjøstua ligger i hovedhuset, og har plass til 50 personer.
Her har kan vi fyre opp i peisen og lage det riktig hyggelig! Menyvalget her er stort – så ta kontakt for å se våre menyer og priser.

Furusund

Furusund ligger i hovedhuset og er et lyst og romslig lokale som er perfekt for større selskaper. Vi står for mat og drikke, og kan love et nydelig måltid!
Kapasitet inntil 120 personer.

Catering

Røde Kors Sentrene Eidene leverer catering av ypperste klasse! Vi har et bredt utvalg av varme og kalde retter, med alt fra vår innholdsrike tapasbuffet, en nydelig 3-retters selskapsmeny, imponerende skalldyrsbord og mye mer!

Se vår cateringmeny

Gratis utkjøring på Tjøme

Vi tilbyr gratis utkjøring på Tjøme. Skal maten leveres til Nøtterøy eller Tønsberg tar vi et tillegg på kr. 200, -

Aktiviteter

Vi tilbyr aktiviteter som alle kan være med på. Innholdet planlegger vi sammen – kombinasjonen av å ha det gøy sammen og flytte egne grenser, bidrar til et godt samhold og ikke minst minnerike opplevelser.

Etter aktivitetene avsluttes gjerne dagen i vår stemningsfulle Vikingstue i skogen. I varmen fra ildstedet inntas middagen rundt bålet.

Vi legger vekt på viktigheten av balansen mellom faglig innhold, styrking av samarbeidet mellom kolleger og å ha det gøy! Dette gjør oss til et godt alternativ til bedriftsarrangementer.

Her finner du en oversikt over noen av våre mange aktiviter og tilbud