Barn som sitter på ryggen av en kano og har på seg oransje redningsvester alle barn sitter med ryggen til

Hjelp barn i Norge

Selv om de fleste barn og unge i Norge har en god oppvekst, er det mange som har en krevende hverdag. Du kan støtte arbeidet som gjøres av Røde Kors rundt i landet for mange av disse barna!


Når du støtter vårt program Barn i Norge bidrar du til at barn over hele landet får ta del i felleskapet gjennom ulike aktiviteter.

Selv om de fleste barn og unge i Norge har en god oppvekst, er det mange som har det vanskelig. Noen mangler en å snakke med, er ensomme og tilbringer dagen uten nettverk. Noen har sin hverdag på asylmottak, andre lever i familier preget av svak økonomi, rus og sykdom. Et stadig større antall barn har ikke har mulighet til å delta på de samme fritidsaktivitetene som vennene sine, drar sjelden eller aldri på ferie.

Gjennom Røde Kors-telefonen og nettstedet www.korspahalsen.no kan barn og unge kan få hjelp og støtte til små og store ting som opptar dem. Din støtte går også til leksehjelp, gir barn fra familier med svak økonomi mulighet til et positivt avbrekk gjennom Ferie for alle, og bidrar med støtte til hyggelige aktiviteter på krisesentre og asylmottak.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler