Tre barn fra Guatemala utenfor sitt hjem Vis bildetekst
Oriels (8) største ønske er å få jobb, så han kan kjøpe frø til familien. I landsbyen helt øst i Guatemala der Oriel (8) og søstrene Jessica (10) og Emma (5) bor, skal barn og familier nå få helsehjelp og informasjon om hygiene, riktig ernæring og barns velferd. Det vil gjøre at flere barn vokser opp og får bedre og tryggere liv. Foto: Eivind Sørlie/Røde Kors

Takk til alle faddere – slik hjelper du barn i nød!

Barn er de som lider aller mest når krig, konflikt, fattigdom, sykdom eller naturkatastrofer rammer et samfunn. Med 6270 nye Røde Kors-faddere på laget kan vi sammen hjelpe enda flere barn i nød.

Tekst: Camilla Gilje Thommessen Foto: Eivind Sørlie

Som Røde Kors-fadder hjelper du de barna som trenger det aller
mest. De som er syke, underernærte eller vokser opp i stor fattigdom. De som har kommet bort fra familien sin. De som har mistet håpet.

Du bidrar til å bedre livet og mulighetene for barna og familiene deres i land som Bangladesh, Guatemala, Pakistan, Sør-Sudan og Somalia. Støtten din brukes også når det er behov for akutt nødhjelp ved naturkatastrofer eller når mennesker må flykte på grunn av konflikt og forfølgelse.

Røde Kors-faddere kan være trygge på at pengene kommer frem og blir brukt effektivt. Røde Kors er til stede over hele verden med et stort nettverk av lokale frivillige, som gjennomfører hjelpearbeidet sammen med leger og andre eksperter.

De frivillige kjenner barna og de lokale forholdene. Slik sørger de for at hjelpen best mulig dekker behovene og når frem til de som trenger den.

Sammen får vi hjelpen helt fram :)

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler