Lien jente får behandling av røde kors frivillig

Nødhjelpsbidrag

Støtte fra næringslivet er svært viktig for at Røde Kors skal kunne respondere umiddelbart når katastrofer inntreffer. Les mer om hvordan din bedrift kan bidra til Røde Kors' nødhjelpsarbeid.

Innsamling ved katastrofer

I akutte krisesituasjoner jobber Røde Kors for å samle inn midler til å hjelpe ofrene så raskt som mulig. Mange bedrifter velger å støtte aksjonen med egne midler, samtidig som de gjennomfører interne innsamlingsaksjoner.

Slik kan din bedrift støtte nødhjelpsarbeidet:

Start en elektronisk innsamling

Din bedrift kan også starte sin egen elektroniske innsamling og invitere bedriftens ansatte, kunder og forretningsforbindelser til å bidra. Det å starte en innsamling i bedriften er både morsomt og spennende, men ikke minst veldig meningsfylt. Du kan velge å samle inn til Røde Kors' generelle arbeid, eller velge ditt eget formål. Bruk ditt nettverk, venner, kollegaer, kunder og forretningsforbindelser til å lage en aksjon. Når du oppretter en innsamling får du din egen digitale innsamlingsbøsse som du enkelt kan sende videre, enten via e-post, facebook eller andre sosiale nettverk. Innsamlingen din kan følges live.

Har du spørsmål? Eller ønsker å ta en prat om hvordan du kommer i gang? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med oss på bedrift@redcross.no

Gi en donasjon

Røde Kors har en lang rekke prosjekter og aktiviteter i inn- og utland som din bedrift kan støtte. Disse spenner fra akutt nødhjelp i krisesituasjoner og bistandsprosjekter i Afrika, Asia og Sør-/Mellom-Amerika, til besøkstjeneste, leksehjelp, ferietilbud for barnefamilier med svak økonomi, samtaletilbud for barn og unge, nettverksarbeid og hjelpekorps her hjemme.

Donasjon fra din bedrift vil utgjøre en stor forskjell for mennesker som trenger hjelp.

Slik kan din bedrift gi en donasjon:

  • Kontonummer: 8200 01 76318 (merk overføringen med formålet du ønsker å støtte)
  • Faktura: ta kontakt med oss på bedrift@redcross.no

Gaver til Røde Kors på opptil kr 40.000 gir rett til 28% skattefradrag.

Kjøp meningsfulle gaver

Bedrifter ønsker ofte å vise oppmerksomhet til sine ansatte og forretningsforbindelser ved å gi en liten gave. Velger du produkter fra vår butikk støtter du samtidig en god sak.