Canon lar julen være #selfieless

Julen 2016 har Canon en stor europeisk julekampanje for å få folk til å gjøre noe hyggelig for andre og la julen være #selfieless.

#Selfieless-kampanjen foregår i sosiale medier hvor de som deltar i kampanjen gjør noe hyggelig for en annen person, dokumenterer med et bilde i sosiale medier (uten å være med på bildet selv!) med emneknaggen #selfieless og utfordrer tre venner til å gjøre det samme. Slik ønsker Canon å fremme et budskap om å være mer opptatt av andre enn seg selv – spesielt i julehøytiden. Som en del av #Selfieless-kampanjen donerer Canon også en million euro til Røde Kors over hele Europa.

Responsen på kampanjen så langt er veldig god. Vi liker selvsagt 'selfies' her hos oss, men det er tydelig at budskapet om å vende oppmerksomheten bort fra seg selv i høytiden treffer mange. Vi er veldig glade for at vi som en del av kampanjen får mulighet til å støtte aktiviteter for barn og unge i Norge gjennom Røde Kors

Tonje Angell i Canon Norge

Den hyggelige handlingen som #selfieless oppfordrer til kan være hva som helst for hvem som helst: Gi bort bøker du har lest, hjelp en venn med å flytte, plukk søppel i nabolaget eller gi blod.

trenormal851