En liten jente titter frem bak bunke med tepper og nødhjelp fra Røde Kors ICRC. Anbar-provinsen. ICRC distribuerer nødhjelpe til over 6.000 internt fordrevne fra Rawa, Ana og Al-Qaim. Foto: Amal Hussein ICRC

Gi nødhjelp - redd liv

Med din støtte kan vi sammen hjelpe mennesker i nød i noen av verdens verste krig- og konfliktområder. Akkurat nå er det stort behov for hjelp i Irak, Syria og Jemen.


Andre måter å støtte på:


Andre måter å gi til arbeidet i Indonesia*:

  • SMS: HÅP til 2272 (250 kr).
  • Send GIFAST til 2272, gi 100 kr/mnd
  • VIPPS til 2272
  • Kontonummer: 8200 06 10190

*Din støtte benyttes der nøden til enhver tid er størst.

Hjelp i noen av verdens verste konfliktområder
Hvert 10. minutt dør ett barn i Jemen blant annet som følge av mangel på helsehjelp. Det finnes ikke et verre sted på jord å være menneske akkurat nå. Verdens verste humanitære katastrofe, sier FN. Mangelen på mat og helsehjelp er akutt, og 80 prosent av befolkningen er avhengig av humanitær hjelp for å klare seg.

Barna dør foran foreldrene
Halvparten av sykehusene i Jemen er nå stengt på grunn av krigen, Her og i andre områder rammet av krig, konflikt eller katastrofer dør millioner av sykdommer som enkelt kan behandles. Mange er barn. Desperate foreldre må stå og se på at det kjæreste de har dør.

Les mer om hvordan vi jobber med nødhjelp

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler